Kubra55555 akkrn Dilek Kalkan Yalçın var özel muayenehanesi var onada kontrole gidebilirsiniz o da çok ilgili bı doktor ama doğum yaptırmıyor
ayse_19 Bende Fatma hanıma gidiyordum ve şu an arayıştayım, arkadaşım burcudan memnun kalmamıştı ,şimdi yukarıda yazılanlarda bende iyice soru işareti uyandırdı,özgül e gideceğim sanırım,benim arkadaşım da sabri beye gidiyor ve memnun
Kubra55555 Spgrr sezeryanı kendi ameliyat günü var ona mı veriyor yoksa sizin haftanıza göre mi acaba
Spgrr Kubra55555 tabi ki haftaya göre zaten her gün hastanede oluyor izinli olduğu haftalar dışında bana gün bile vermemisti erken doğum yaptım çok aniden sezaryene alındım sürekli ilgilendi ebelerle irtibata geçti hastanede yokken eğer normal ilerlerseydi normal dogum olacaktı ama acilma olmayınca bebek kalp atışları zayiflayinca sabah erkenden sezaryene aldı
Feyzay akkrn benim sürecim böyle ilerledi saatlerce suni sancı aldım bebek asla kanala girmedi yukarı toplandı o zaman dedi sezeryan yapalım bebek cok yoruldu diye ben de kendisine guvendim ve sezeryan oldum iyi ki oldum bebeğim doğar doğmaz kaka yaptı. tansiyonum falan da yüksekti son haftalarımda ona rağmen zorladık normali
Feyzay tunahansmom çok güleryüzlü oldugunu söyleyemem mesai saati dısında sordugumda o zaman geldiğini söylemişlerdi suan nasıl yapıyor bilmiyorum yaklaşık dört yıl önce idi. Memnun kaldıgınız bir doktor yoksa deneyebilirsiniz
tunahansmom Feyzay Ben cumartesi günü gittiğimde sadece Sinan bey çok kalabalıktı gerçekten harici sakindi yani burcu hanıma muayene olduğuma pişman oldum şimdi doktor değiştirsem acaba nasıl olur hiç bilmiyorum burcu hanıma gittim diye de burcu hanıma da devam etmek istemiyorum
Furgiz tunahansmom Ben varım 2 doğumumu da onda yaptım. Hatta en sonkini yapalı daha 4 gün oldu. Bilgili bir doktor. Sana bilmen gerekenleri söylüyor veya bebek ile ilgili her şeyi gösterip anlatıyor. Doğumumun ikisi de normal oldu ve bence kesinlikle normal doğum yanlısı ama bunu kişininde istemesine önem veren biri tabi herhangi risk durumu yoksa.
tunahansmom Furgiz hastayla olan iletişimi nasıl peki hani o da böyle üst perdeden mi konuşuyor muayeneye esnasında ya da muayeneden sonra yoksa daha samimi güleryüzlü mü
tunahansmom Furgiz Sabri bey ya da sinan bey numarasını veriyor mu burcu hanım bana numara filan vermedi çünkü bir şey olursa ara diye
Furgiz tunahansmom Hiç öyle bir duruma denk gelmedim. O şekilde olsaydı asla devam etmezdim. Aksine büyük çocuğumla her gittiğimde konuşur balon felan verirdi. Telefon numarası konusunda da vermiyor diye biliyorum. Ben vermediğini anladığım için isteme gereği duymadım. Tek olumsuz yönü benim için bence bu.
Kubra55555 tunahansmom ben gittim bir kere iyi birisi doğumu da onla yapmayı düşünüyorum numarasını verdi ayrıca
ayse_19 tunahansmom özgül hanımla ilgili maalesef hiç bir bilgim yok,bende buradaki yorumları takip ediyorum☺️ burcu hanıma iyi diyen de var ,memnun kalmayan arkadaşlarım da var🤦🏼♀️
Kardelen19 tunahansmom Özgül hanım kesinlikle ilk bebeğimi kaybetmeden önce ona gittim bana kan sulandırıcı iğne olman lazım dedi devletin foktoruna sordum guvenmeyip oda gerek görmedi ve risklerini anlattı ama maalesef ben o bebeğimi kaybettim ve ikinci hamilelik de kendim Samsun’a gittim genetige ve kanda gerçekten pıhtılaşma çıktı ve devletteki Dr nin önüne koyunca evrakları direk kan sulandırıcı yazdı ben Özgül hanımi dinlemedim diye çok üzüldüm şu an bir kızım var ve yine hamileyim Özgül hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili güler yüzlü bir Dr herşeyi gönül rahatlığıyla sorun uzun cevaplar veriyor ama ben devlet Hastanesi’nde Cihan Toğrul hocaya da gidiyorum o da çok çok iyi tek Dr gitmeme sebebim riskli gebeyim devletin imkanlarını çok fazla doktorunuz iyiyse bir sürü tahlil vs ücretsiz yapılıyor sonuçta özelde hemde ultrason cihazı iyi özleyince geniş elden ayrıntılı görmek için gidiyorum
akkrn tunahansmom Sabri bey bana vermedi ama sinan bey hemen ilk muayenede vermişti daha kese bile görülmemişken
tunahansmom @Kubra55555 @ayse_19 @akkrn @Spgrr @Furgiz @Feyzay @erenilhan sanırım ben sinan beye gideceğim kızlar ya artık karar vermem lazım 🙏🏻
Spgrr tunahansmom ben İlk gebeligimde ilk 3 ay gittim ama muayenelerinjn çok kısa sürmesi 2 dkdan fazla sürmuyordu . Hiç bir açıklama yapmaması asistanları ve hastayı yanımda bir kac kez azarlayisi hiç hoşuma gitmemişti. Normal dogumda mesai dışı gelmediğini söylemişlerdi ve olumsuz bir kac şey duydum ama onlari burda belirtmek istemiyorum dedikodudan ibarette olabilir sonuçta sadece duydum ben sadece gördüklerimi söyledim yine de siz bilirsiniz. Bilgi ve deneyimi fazla olabilir ama dediğim gibi olumsuz yanları vardı ben ondan kaynaklı özgül hanıma geçtim dogumu onda yaptım şimdi ikinci hamileligimde tekrar özgül hanıma gidiyorum
tunahansmom akkrn canım bugün gittim kontrole Sinan beye gerçekten çok ama çok memnun kaldım en baştan ona gitmediğime çok pişman oldum gerçekten tecrübesi bilgisi ve ilgisi beni çok memnun etti dediğim gibi bilseydim en baştan beri ona giderdim ben çok memnun kaldım çok şükür çok içime sindi🙏🏻😊