tunahansmom çok sevindim senin adına canım Sinan bey gerçekten bir doktor gibi değilde bir abi gibi bi yakının gibi bana hep kızım diye konuşur bu bile çok hoş bence.. benden önce bir hasta girmişti ben muayeneye girerken çıkıyordu ve Sinan hocanın hasta adına üzüldüğünü gördüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor diye kısa bi konuşma geçmişti asistanla arasında.. ve ben geçen günlerde devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım kendimi o kadar kötü hissettim ki ne hasta mahremiyeti ne saygı vardı. İçerde abartmıyorum 10 kişi vardı asistan ve diğer hastalar . Bir kez daha doktoruma şükrettim Sağlık ocağı bu testleri yaptırmamı istedi diye kan vermek için gittim doktora bunu söylediğimde doktor hemen ego savaşına girdi yalnız biz yapıyoruz gebe takibini diyor tamam doğrudur bana söylenileni ilettim sadece diyorum hala uzatıyor .. sonrasında asistanın dediğini anlayamadım tekrar söylemesini istedim göz deviriyor bana ya sen kimsin hala sinirliyim cevabını vermediğim için hadsizler .. ben de öğretmenim biz bir çocuğa laf anlatmaya bile değil eğitmeye çalışıyoruz yeri geliyor aynı şeyi 40 kere tekrarlıyoruz Ne bu ego dünyanın yükü sanki bunların üzerinde …