Doğumdan ne kadar zaman önce ağda yaptırdınız? Yada düşünüyorsunuz?
Ağda ?????
F84 bende duruyim surda
F84 bende cati muanesinden once yaptirmayi dusunuyorum ama doguma kadar yine cikarmi acaba
Hiç ağda yapmadım yapmak istiyorum geçen kendim denedim canım çok yandı kuaför de de aynı acı oluyor mu acaba
F84 38. Haftada yaptırdım 39. Haftada doğumum olcak
F84 cuma günü dogum yapcam inş yarın ağda için randevu aldım 💁♀️
Agda çok acıyor ya üst bölgeye değil de aralarda aciyo jilet yapsak olmaz mı doğumda yada başka ne altarnetif olabilir
FatmaKandemir canın biraz yanar ama alıştıktan sonra çok rahat oluyor ben kendime yapamıyorum ama kuaförde yaptırabiliyorum başladıktan sonra yarım bırakmıyorlar sağolsunlar 😂😌 kendim dayanamam. .
Ağda en rahati hanimlar her ay düzenli olursa azaliyor hemde doğumdan sonrasi için de rahat oluyor tavsiye ederim👍
SevilCoskun ben de seninle aynı fikirdeyim 👍🏻
minikkelebegimmm çatı muayenesi tam olarak kaçıncı haftada oluyor 36 mı 37 mi ? Şu an 35 haftalığım ben de aynı şekilde düşünüyorum çok da uzamaz inşallah doğuma kadar
F84 10 15 gün önce falan yaptırmıştım doğum zamanı çıkmaya başlamışlardı bile şimdi nasıl yapıcam kara kara onu düşünüyorum dikişlerim çok henüz geçmedi 40 gün olucaz 😓😓😓
secilertu ben 35+5 deyim ne olur ne olmaz dün ağdaya gittim artık bu haftalardan sonra her an önemli hazırlıksız yakalanmak istemedim malum utandırıcı olabilir birde aniden çatı muayenesi der yerin dibine girerim yarın kontrolüm var çünkü
Ağdadan sonra bazı yerlerde hafif kızarıklık oldu aslında hep yaptırdığım yer ama sanırım biraz hassasım ağda acısıda bünyeden bünyeye değişir belki ama hiç acımadı diyebilirim .. 4 haftaya çıkarsa artık bi daha gideceğim 🙈
Ağdadan sonra bazı yerlerde hafif kızarıklık oldu aslında hep yaptırdığım yer ama sanırım biraz hassasım ağda acısıda bünyeden bünyeye değişir belki ama hiç acımadı diyebilirim .. 4 haftaya çıkarsa artık bi daha gideceğim 🙈
minikkelebegimmm muayene de bakmıyorlar bile hiç hiç müsait değilim kusura bakmayın de geç doğumuna yakın zamanda yaptır bence. 🤗
Minik minik agda surup cektiklerinde hic acımıyor bence. Deneyebilirsiniz sizde.
Krispiim16 evet ağda en güzeli ama ben hiç kullanmadım kökler sert permatik sağolsun
FatmaKandemir ben ilk baslarda yaptirmadim ama daha kotu oldu son 4 aydir yaptiriyorum hem aci yok hemde azalma oldu