F84 cuma günü dogum yapcam inş yarın ağda için randevu aldım 💁‍♀️
  • F84 bunu beğendi.
Agda çok acıyor ya üst bölgeye değil de aralarda aciyo jilet yapsak olmaz mı doğumda yada başka ne altarnetif olabilir
  • F84 bunu yanıtladı.
    FatmaKandemir canın biraz yanar ama alıştıktan sonra çok rahat oluyor ben kendime yapamıyorum ama kuaförde yaptırabiliyorum başladıktan sonra yarım bırakmıyorlar sağolsunlar 😂😌 kendim dayanamam. .
      F84 10 15 gün önce falan yaptırmıştım doğum zamanı çıkmaya başlamışlardı bile şimdi nasıl yapıcam kara kara onu düşünüyorum dikişlerim çok henüz geçmedi 40 gün olucaz 😓😓😓
      secilertu ben 35+5 deyim ne olur ne olmaz dün ağdaya gittim artık bu haftalardan sonra her an önemli hazırlıksız yakalanmak istemedim malum utandırıcı olabilir birde aniden çatı muayenesi der yerin dibine girerim yarın kontrolüm var çünkü
      Ağdadan sonra bazı yerlerde hafif kızarıklık oldu aslında hep yaptırdığım yer ama sanırım biraz hassasım ağda acısıda bünyeden bünyeye değişir belki ama hiç acımadı diyebilirim .. 4 haftaya çıkarsa artık bi daha gideceğim 🙈
      minikkelebegimmm muayene de bakmıyorlar bile hiç hiç müsait değilim kusura bakmayın de geç doğumuna yakın zamanda yaptır bence. 🤗
      Minik minik agda surup cektiklerinde hic acımıyor bence. Deneyebilirsiniz sizde.
      F84 ben şuan yaptırıyorum çok büyük kolaylık ve temizlik cidden sorun yaşamıyorum doktorum yaptırabilirsin dedi hamile kalmadan önce de yaptırıyordum şimdi sorun olur mu diye sordum doktoruma
      FatmaKandemir ben ilk baslarda yaptirmadim ama daha kotu oldu son 4 aydir yaptiriyorum hem aci yok hemde azalma oldu