F84 10 15 gün önce falan yaptırmıştım doğum zamanı çıkmaya başlamışlardı bile şimdi nasıl yapıcam kara kara onu düşünüyorum dikişlerim çok henüz geçmedi 40 gün olucaz 😓😓😓
secilertu ben 35+5 deyim ne olur ne olmaz dün ağdaya gittim artık bu haftalardan sonra her an önemli hazırlıksız yakalanmak istemedim malum utandırıcı olabilir birde aniden çatı muayenesi der yerin dibine girerim yarın kontrolüm var çünkü
Ağdadan sonra bazı yerlerde hafif kızarıklık oldu aslında hep yaptırdığım yer ama sanırım biraz hassasım ağda acısıda bünyeden bünyeye değişir belki ama hiç acımadı diyebilirim .. 4 haftaya çıkarsa artık bi daha gideceğim 🙈
minikkelebegimmm muayene de bakmıyorlar bile hiç hiç müsait değilim kusura bakmayın de geç doğumuna yakın zamanda yaptır bence. 🤗
Minik minik agda surup cektiklerinde hic acımıyor bence. Deneyebilirsiniz sizde.
F84 ben şuan yaptırıyorum çok büyük kolaylık ve temizlik cidden sorun yaşamıyorum doktorum yaptırabilirsin dedi hamile kalmadan önce de yaptırıyordum şimdi sorun olur mu diye sordum doktoruma
FatmaKandemir ben ilk baslarda yaptirmadim ama daha kotu oldu son 4 aydir yaptiriyorum hem aci yok hemde azalma oldu
F84 yani bi problemin yoksa herşey normal seyrediyosa sabret bencede 38 de çatı muayenesi olabilirdim o yüzden yaptırdım bende
secilertu bende 36 yım haftaya yaptırıyım diyorum inşallah doğuma çıkmaz
minikkelebegimmm benim çatı muayenem 35. Hafta eğer önce doğurursam sıkıntı yok da 40 a kadar beklersem çıkar heralde 😃 ki ben ağda da yaptıramıyorum doktor yasakladı napsam bilemedim
F84 37 haftalıkken yaptırdım. Alttan muayene olucak diyr amadoktorum 38 yapalım dedi . Bence 37 bu 38 haftalarda olabilir
  • F84 bunu beğendi.
secilertu Bende 35 haftalığım ama erken dogum riskimiz var bu cuma gitmeyi düşünüyorum çıkmaz herhalde ya yani umarim insallah 😀
FatmaKandemir ilk aldırmadan yakıyo maalesef güvenilir yerlere yaptırmak lazım hormonlardan dolayı iki haftada çıkıyor