yagmurus bu aslında çok iyi bir müdahale. Suni sancidansa bunu yapmaları kat kat iyi 5 10 saniyelik bişey ve çatı muayenesinden ekstra bişey değil. Ben o müdahale sayesinde kendi sancılarımla doğum yaptım çok güzel geçti sancılarım da hafifti. İkincide yine aynı doktora gidiyorum yine gerekirse aynı uygulamayi yapsın diye ☺️
Çatı muayenesi oldum
- Düzenlendi
Havvaaa_43 bende Çan Sakuraya gidiyorum bugün oldum bende çatı muayenesini (40.haftamda )cuma günü tekrar çağırdı bakalım ne olacak açılma sancı vs hiçbir şey yok 🙄bana 2 parmak şeklinde girdi ama bayanın üslubunu pek sevemedim açıkçası soru sorarsam cevap verdi yoksa oldu bittiye getirdi 🙄
GPinar aynn öyle ben çam sakura daki ilgiyi sevmiyorum üslupları bile güzel değil
Anneseker bol bol dua al çomel kalk hareketi yap ördek yürüyüşü yap eşinle hurma ye kolay geçer inşallah bir avazda kurtarsın seni bebise kavuş sağlıkla sihatle
Kızlar bende bugün çatı muayenesi oldum bebişin yüzü ön tarafa bakıyomuş ve kanala girmemiş daha 38+6 dayım öneri yapabilecek varmı yada başına gelen varmı
Havvaaa_43 ama hepsi aynı değil canım Rabbşm iyileriyle karşılaştırsın 🥰ben geçen hafta doğumu orada yaptım doğumdaki ebe ve asistanlar iyiydi 🥰