Anneseker lekelenme olabilir demişti ama bende olmadı henüz. Acaba orayı uyardı mı çatı muayenesinde çünkü bir hafta içinde bekliyorum dedi en geç

eylmz bende var lekelenme ya afedersin sümüksü kırmızı akıntılar geliyor

Havvaaa_43 sanmam çatıdan sonra kanama olabiliyormuş bence yarın birgün dogumunuz başlar

Bana 7 kere falan açıklık baktılar en sonuncu da çatı da baktı Nişan kanama su hiç bir şey yok 38 olduk bebiş ne zaman gelcek artık ya 😄 millet bı tanr kontrolde doğuruyor

yagmurus bu aslında çok iyi bir müdahale. Suni sancidansa bunu yapmaları kat kat iyi 5 10 saniyelik bişey ve çatı muayenesinden ekstra bişey değil. Ben o müdahale sayesinde kendi sancılarımla doğum yaptım çok güzel geçti sancılarım da hafifti. İkincide yine aynı doktora gidiyorum yine gerekirse aynı uygulamayi yapsın diye ☺️

yagmurus ben de ne yaptığını bilmiyorum çatı muayenesine girdim. Ben doğumu başlattım yarın dogurursun hazırlıklı gel dedi, ertesi gün doğurdum gerçekten

Tatar59 anladım suni sancı almadınız o zaman doğumunuz kolay geçti mi ben suni sancı aldım ama berbattı

eylmz nişan sümüksü ve yoğun gelen bir şeymiş benimde o şekilde kiminde sarı kiminde kanlı geliyormuş

Liyamm1 gerçekten kendini rahat bıraksan asla korkulacak bir şey değil yanlış anlamayın hani sanki eşinizle ilişkiye giriyor gibi sadece bir tık daha acılısı

yagmurus sancılarım hafifti dayanilmayacak bişey yoktu adet olmuşum gibiydi. 6 cm civarı açılmadan sonra keseyi patlattılar suyumu getirdiler yani, o zaman şiddetlendi sancım. O da yarım saat sürdü sonra doğum gerçekleşti çok şükür.

Tatar59 ya benim vajinamda çok ağrı var arada adet sancısı gibi giriyor sizce açılma mı oluyordur

Havvaaa_43 bende Çan Sakuraya gidiyorum bugün oldum bende çatı muayenesini (40.haftamda )cuma günü tekrar çağırdı bakalım ne olacak açılma sancı vs hiçbir şey yok 🙄bana 2 parmak şeklinde girdi ama bayanın üslubunu pek sevemedim açıkçası soru sorarsam cevap verdi yoksa oldu bittiye getirdi 🙄