Anneseker hangi hastane ve dr du sizinki? Bende bugün çatı muayenesi oldum 38+3 1cm açıklık var denildi ve en geç 1 hafta içinde bekliyoruz 🫣

Ben de çam sakura da acil de oldum çatı muayenesini 3 gün önce ben 2 parmak değil 4 parmak girdiğini gördüm ve o acıyla resmen çığlık attım eve gelince de 3 4 damla kan geldi sizde kötü bişey var mıdır

eylmz bana bu hafta olmazsa haftaya suni verelim dedi size ne dedi

Havvaaa_43 4 parmak mı 🥺
        Kan geliyor doktorum beni bilgilendirdi ama bulaşık şeklinde adet kanı gibi değil eğer sizin yoğun kanamanız varsa gidin

Anneseker bir hafta içinde bekliyoruz dedi gelmezse haftaya Salı tekrar çağırdı suniden bahsetmedi bize

Havvaaa_43 ayy bende bir yorumda görmüştüm galiba içteki zarı yırtıyorlarmış bir bayan yazmıştı burada ben istemedim ama böyle müdahale edildi diye hemşire de kan gelebilir normal demiş galiba doğumu başlatmak için yapıyorlar

Anneseker ben haftaya olacağım. 36 haftamda yani. Post acacaktim ama gerek kalmadı bunu gördüğüm iyi oldu. Alttan muayeneleri hiç kasmiyorum kendimi. Bu da öyle olur inşallah. Çatala mi çıkılıyor peki. Yoksa normal muayene masasında mi olunuyor. Onu merak ediyorum bende.

Anneseker lekelenme olabilir demişti ama bende olmadı henüz. Acaba orayı uyardı mı çatı muayenesinde çünkü bir hafta içinde bekliyorum dedi en geç

eylmz bende var lekelenme ya afedersin sümüksü kırmızı akıntılar geliyor

Havvaaa_43 sanmam çatıdan sonra kanama olabiliyormuş bence yarın birgün dogumunuz başlar