Yaprakdokumuseverr direk bakıyorlar canım sonuçta detaylı ultrasona bakılması için belli haftalar var 20-24 haftalarda bakılıyor bazı cihazlarda 19-23 haftalar felan..Ama riskli gebeliğiniz varsa bildiğim kadarıyla ilerleyen haftalarda da bakılıyor diye duymuştum genel olarak bakılan hafta aralığı 20-24 arası canım.
Devlette ayrıntılı
@“Adenala”#p31336234hadi ya doğrudur kuzum hastaneden hastaneye çok şey değişiyor gerçekten
Yaprakdokumuseverr randevu oluşturduysanız randevu günü gittiğinizde direkt detaylı bakarlar.
GPinar 23.haftadayım denk geldim de alabildim yoksa mümkün değil biliyosunuz. İnşallah bide ultrason için gün vermez çünkü zaten son haftamdayım :(
Nnoktaa teşekkür ederim sanırım bazı hastanelerde ayrıca ultrason günü veriliyormuş o yüzden merak ettim
Bakılır diyenler neye göre diyor anlamadım. İstanbul’da zaten randevu alınırken ekranda yazıyor “ayrıntılı/detaylı/renkli ultrason yapılmaz” diye.
Ben de perinatoloji takipliyim İstanbul Okmeydanı hastanesinde. Ona rağmen biz ayrıntılı yapmıyoruz, dışarıda yaptırmanız gerekiyor dedi.
elmaelmaelma anadolu yakasında marmara araştırma ve zeynep kamilde yapılıyor ama denk gelmek aşırı zor. Ben de istanbulda oturuyorum aslında. Bursada da şu şekildeymiş; detaylı için ultrasona gün veriyorlar ama 2 ay sürebiliyormuş yani boşa geldim
Yaprakdokumuseverr bn rısklı gebelıge muayeneye gıdıyorum 12 haftamda ayrıntılı ıcın randevu aldırdı doktorum yanı 22 23 haftaya denk gelıyordu gün verıldı o zaman gıdıp ayrıntılı yaptırmıştım
Yaprakdokumuseverr direk bakıyor canım sen ayrıntılı ultrason için geldim diceksin
elmaelmaelma anadolu yakasında zeynep kamil ve ümraniye egitim arastirmada yapiliyor sadece avrupa yakasini bilmiyorum
Yaprakdokumuseverr siz hangisine randevu aldiniz
yenidenanne34 valla oralara da bakıyorum ama bulamadım. Hatta bu sabah tam 10da girip baktım özellikle.
Gebeliğimin başında bi kere görmüştüm Ümraniye için.
elmaelmaelma evet malesef cok zor bulunuyor saniyeler içinde doluyor randevular ☹ saat 09:55 te girin sisteme yani 10 oldugunda sistemin icinde olmus olun o sekilde belki bulabilirsiniz benim haftama biraz daha var yakinda bende baslayacagim 🤦🏻♀️