Arkadaşlar perinatolojiye randevu aldım gidince direk ayrıntılı bakıcak mı yoksa gün mü vericek?
Devlette ayrıntılı
Direkt ayrıntılı bakacak
Gul_sedef bazıları temmuza gün veriyolar gitmeyin falan yazmış kafam karıştı
Başka bilen var mı?
Yaprakdokumuseverr
Yoğunluk varsa önce riskli gebelere öncelik veriyorlar canım daha sonra randevu veriyorlar devlette öyleydi burda ben randevu alamadım haftam ilerliyordu özele gittim hemen aldılar
Yaprakdokumuseverr direk bakıyorlar canım sonuçta detaylı ultrasona bakılması için belli haftalar var 20-24 haftalarda bakılıyor bazı cihazlarda 19-23 haftalar felan..Ama riskli gebeliğiniz varsa bildiğim kadarıyla ilerleyen haftalarda da bakılıyor diye duymuştum genel olarak bakılan hafta aralığı 20-24 arası canım.
@“Adenala”#p31336234hadi ya doğrudur kuzum hastaneden hastaneye çok şey değişiyor gerçekten
Yaprakdokumuseverr randevu oluşturduysanız randevu günü gittiğinizde direkt detaylı bakarlar.
GPinar 23.haftadayım denk geldim de alabildim yoksa mümkün değil biliyosunuz. İnşallah bide ultrason için gün vermez çünkü zaten son haftamdayım :(
Nnoktaa teşekkür ederim sanırım bazı hastanelerde ayrıca ultrason günü veriliyormuş o yüzden merak ettim
Bakılır diyenler neye göre diyor anlamadım. İstanbul’da zaten randevu alınırken ekranda yazıyor “ayrıntılı/detaylı/renkli ultrason yapılmaz” diye.
Ben de perinatoloji takipliyim İstanbul Okmeydanı hastanesinde. Ona rağmen biz ayrıntılı yapmıyoruz, dışarıda yaptırmanız gerekiyor dedi.