Nnoktaa teşekkür ederim sanırım bazı hastanelerde ayrıca ultrason günü veriliyormuş o yüzden merak ettim

Bakılır diyenler neye göre diyor anlamadım. İstanbul’da zaten randevu alınırken ekranda yazıyor “ayrıntılı/detaylı/renkli ultrason yapılmaz” diye.

Ben de perinatoloji takipliyim İstanbul Okmeydanı hastanesinde. Ona rağmen biz ayrıntılı yapmıyoruz, dışarıda yaptırmanız gerekiyor dedi.

elmaelmaelma anadolu yakasında marmara araştırma ve zeynep kamilde yapılıyor ama denk gelmek aşırı zor. Ben de istanbulda oturuyorum aslında. Bursada da şu şekildeymiş; detaylı için ultrasona gün veriyorlar ama 2 ay sürebiliyormuş yani boşa geldim

Yaprakdokumuseverr bn rısklı gebelıge muayeneye gıdıyorum 12 haftamda ayrıntılı ıcın randevu aldırdı doktorum yanı 22 23 haftaya denk gelıyordu gün verıldı o zaman gıdıp ayrıntılı yaptırmıştım

yenidenanne34 valla oralara da bakıyorum ama bulamadım. Hatta bu sabah tam 10da girip baktım özellikle.

Gebeliğimin başında bi kere görmüştüm Ümraniye için.

elmaelmaelma evet malesef cok zor bulunuyor saniyeler içinde doluyor randevular ☹ saat 09:55 te girin sisteme yani 10 oldugunda sistemin icinde olmus olun o sekilde belki bulabilirsiniz benim haftama biraz daha var yakinda bende baslayacagim 🤦🏻‍♀️

yenidenanne34 öyle yaptım zaten sürekli de tekrar tekrar sorguladım 9:55-10:10 arası ama çıkmadı dediğim gibi.

Artık 1 hafta içinde çıkarsa çıkar. Çıkmazsa vakit geçmeden özelde yaptıracağım.

Selcan3 direk bakmadı maalesef burda prosedür farklıymış ultrason bölümünden alınması gerekiyor ama 3 ay sonraya ancak yer varmış