Tugce_23 @"Pamuk allahım gözün aydın bir an önce yavruna kavuşursun ben 32 haftalıkkrn doğum yapmıştım bebeğim hala küvezde 46 gün oldu ama senin bebişinin bir şeyi yoksa çok çabuk toparlanır
Anneoluyorumm00 Pamuk öncelik çok geçmiş olsun canım sonrada gözün aydın 🥰 inşallah en kısa zamanda sağlıkla ikinizde evinize dönersiniz 🤲❤️❤️ hayırlı olsun kuzum 🌸
myangelson Pamuk sizler için hep dua ettim edeceğim. Şimdi bir de bebiş mert eklendi dualara 😍 Rabbim şifa versin güzelce iyileşip sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin inşallah canım benim 😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
TugbaOmerCucuk Pamuk beni yatirmadilar 🤗 suyu artmış bu haftayı da geçirir dedi doktor çok sevindim ya havuc suyunu bayadir içiyorum ancak etki etti herhalde bilmiyorum ama suyu artınca çok sevindim
ilkheyecanim96 Pamuk aklıma gelmiştiniz dün merak ediyordum baktım karşımda doğum hikayeniz çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kavuşun büyütün inşallah hasret bitti 😊❤️
Mervs Pamuk amiiin canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bidaki muhabetlerimiz daha güzel olacak yok gaz oldu yok gece uyumadı 😂😂