Seda_nur4760 Pamuk gözünüz aydın cnm En kısa zamanda kavuşursun inşallah oğluna bı sorum olucak suyunuz geldiğinde nasıl beklettiler su gelince doğum başlamıyor mu 🤷♀️
Pamuk Seda_nur4760 Çok iyi bir doktorum vardı sancıyı hemen kesip ciddi bir antibiyotik protokolü başlatıp 3 gün geciktirdiler🤗
Ozgurgok Pamuk hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün🥰 bir an önce kavuşmanızı diliyorum🌸 dualarımız sizinle🙏🏻
Minikmucizemmm26 Pamuk gözünüz aydın ömrü boyunca hayırlı sağlıklı ve mutlu bı ömrü olsun insAllah 🥰 tez vakitte toparlayıp küvezden çıkmasını, evladınızı sarıp sarmalamayı nasip etsin Rabb’im 💙
Ciwan-76 Pamuk o kadar sevindim ki, umarım ikinizde olabileceğiniz en sağlıklı şekilde çıkarsınız o hastaneden 🥰 ikinizde birer cesur savaşçıydınız ve kazandınız tebrik ederim 💙
Cennet-polat Pamuk sağlıkla kucağınıza alıp evinize gidersiniz insAllah oglumun adida mert iki buçuk yaşında oğlum Allah’ım mutlulukla sağlıkla güzellikle büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın 🥰
Pamuk Cennet-polat Yaa son anda karar verdi eşim isim konusuna bir kaç eleme sonrasi🤗 Sizin oğlunuz da sağlıkla büyüsün 🩷
Cennet-polat Pamuk çok akıllı çok zeki bir çocuk ama çok yaramaz bir çocuk cokda zor bır bebekti 😊bizde son zamanda karar verdik seçenekler arasında en son zaman çok çok diye diye bunda karar kıldı ben çok kararsız biriyim oyuzden sen karar ver demiştim 😁
TugbaOmerCucuk Pamuk gecmis olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Yarında benim yatışım yapılacak 34 e yeni girdik. Bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum 🥰 bebeğiniz tüm sıkıntıları Şafi ismiyle iyileşsin inşallah
Mervs Pamuk Nasılllll mutluyum nasılllll çok şükür sağ salim paşa geldi hayırlı ömürlü olsun inşallah canım benim 😍 hamilelikten annelige terfiye oldun hee 🥰 darısı bana artık gün sayıyoruz hazırlıklar tamam inşallah oglumda sağ salim gelir 🤲🏻💖
Pamuk Mervs Şükürler olsun burada hep birlikte serklaj olduk sohbetler ettik.Allah daha güzel günleri göstersin.🤗