Pamuk Anneadayiii__ İlk başta 15 dk da 1 adet sancısı gibi giriyor.Daha sonra 5 dk 3 dk düşüyor siddetleniyor belinden geliyor ama tabi ki dayaniliyor 😊
Yenihamis1357 Pamuk merhaba hayırlı olsun öncelikle sizin adınıza çok sevindim 🥰 bu enfeksiyon idrar yolumuydu vücuttaki enf muydu değeri kaçtı öğrenebilir miyim 🥰
Ay3 Pamuk sevgili pamuk normal dogum cok mu zor, 37 ye girevegim bende serkkaji aldilar, normal dedi devlet,sakaryadayim bende.
Mrsselvinaz Pamuk hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü kılsın.
Slc Pamuk sağlıkla büyüsn inşallah tez zamanda kavuşup kokusunu duyarsın hemencik evine gidip geceleri uyumazsn😃😃😃senin benden daha çok uyumaya hakkn yok al bebeni uykusuz postalarda buluşalım ☺️
TugbaOmerCucuk Pamuk teşekkür ederim 🥰 valla burası bi başka aile gibiyiz bi nevi. Belki de duygularımızı en rahat ifade ettiğimiz yer.
Tugce_23 @"Pamuk allahım gözün aydın bir an önce yavruna kavuşursun ben 32 haftalıkkrn doğum yapmıştım bebeğim hala küvezde 46 gün oldu ama senin bebişinin bir şeyi yoksa çok çabuk toparlanır
Anneoluyorumm00 Pamuk öncelik çok geçmiş olsun canım sonrada gözün aydın 🥰 inşallah en kısa zamanda sağlıkla ikinizde evinize dönersiniz 🤲❤️❤️ hayırlı olsun kuzum 🌸
myangelson Pamuk sizler için hep dua ettim edeceğim. Şimdi bir de bebiş mert eklendi dualara 😍 Rabbim şifa versin güzelce iyileşip sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin inşallah canım benim 😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
TugbaOmerCucuk Pamuk beni yatirmadilar 🤗 suyu artmış bu haftayı da geçirir dedi doktor çok sevindim ya havuc suyunu bayadir içiyorum ancak etki etti herhalde bilmiyorum ama suyu artınca çok sevindim