Melek1649 Merhaba arkadaşlar ben 5 +5 haftalık hamileyim ikiz gebelik mide yanmasi var iki gündür oluyomu bu normalmi böyle olan varmı
Pamuk Mervs Şükürler olsun burada hep birlikte serklaj olduk sohbetler ettik.Allah daha güzel günleri göstersin.🤗
Mervs Pamuk amiiin canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bidaki muhabetlerimiz daha güzel olacak yok gaz oldu yok gece uyumadı 😂😂
aysenuroztunc Pamuk evet yavrum 2018 den 2023 E kadar hep yemidoğamdaydım ☺️ çalışmayı bırakalı 8 ay kadar oluyor her türlü yardıma açığım 🥰
Pamuk aysenuroztunc Ya aklım orda biliyorsun doğru düzgün bilgi de yok.Sadece sıkıntı yok dediler burun deliklerinden hava veriliyor birde ayağının altında serum iğnesi gibi bisey var bunlar ciddi şeyler mi?
Pamuk TugbaOmerCucuk Alsınlar orda daha güven de olur.Ben su azlığından karnımda bisey olacak diye çok korktum.
TugbaOmerCucuk Pamuk yalan yok bende çok korkuyorum. Bir sürü şey yazıyor çok riskli. Hareketlerini takip ederken bile paranoyak oluyor insan. Normalde olsa uyuyodur dicem ama bu defa öyle de olmuyor. Sürekli bi dürtme halindeyim çocuğa da rahat vermemiş oluyorum. Her tuvalete gidişimde su mu değil mi normal mi değil mi iyice sarıyor insan.
Pamuk Ayla1225 Ben yüksek riskli gebeyim Perinatoloji takipliydim.Cok mükemmel bir doktora sahiptim.4 kadın doğum 2 Perinatoloji birlikte el ele vererek ciddi antibiyotik protokolü uyguladılar ve enfeksiyonum anında kesildi sancıyı kesip suyu durdurdular.Bebek gelmesini istedikleri An tedavimi biraktirip bebeği getirdiler. @Guzem-ust anlattım detaylı sizin kaç kilo kaçıncı hafta doğdu?
Ay3 Pamuk sevgili pamuk normal dogum cok mu zor, 37 ye girevegim bende serkkaji aldilar, normal dedi devlet,sakaryadayim bende.