Pamuk Cennet-polat Yaa son anda karar verdi eşim isim konusuna bir kaç eleme sonrasi🤗 Sizin oğlunuz da sağlıkla büyüsün 🩷
Cennet-polat Pamuk çok akıllı çok zeki bir çocuk ama çok yaramaz bir çocuk cokda zor bır bebekti 😊bizde son zamanda karar verdik seçenekler arasında en son zaman çok çok diye diye bunda karar kıldı ben çok kararsız biriyim oyuzden sen karar ver demiştim 😁
TugbaOmerCucuk Pamuk gecmis olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Yarında benim yatışım yapılacak 34 e yeni girdik. Bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum 🥰 bebeğiniz tüm sıkıntıları Şafi ismiyle iyileşsin inşallah
Mervs Pamuk Nasılllll mutluyum nasılllll çok şükür sağ salim paşa geldi hayırlı ömürlü olsun inşallah canım benim 😍 hamilelikten annelige terfiye oldun hee 🥰 darısı bana artık gün sayıyoruz hazırlıklar tamam inşallah oglumda sağ salim gelir 🤲🏻💖
Pamuk Mervs Şükürler olsun burada hep birlikte serklaj olduk sohbetler ettik.Allah daha güzel günleri göstersin.🤗
Ayya Pamuk dualarimiz seninle Allahim kolaylik versin insAllah sag salim bebeginle cikin insAllah. InsAllah son zor sinavin bu olur ve bu gunleri oglunla guzel hatira gibi hatirlarsiniz. Bizde seni seviyoruz. Sende guclusun evladinda ❤️❤️❤️❤️
aysenuroztunc Pamuk yaaa 🥹 evine götüreceğin günler de yakın sakın moral bozmak yok bol su iç süt olsun bebişe inşallah ❣️
br2023 Pamuk Öncelikle hayırlı olsun ve çok geçmiş olsn inşallah bebişinizi yakında sağ salim kucağınıza alrsnz❤️
e_blue_sky_a 1992-nalan ben hem perinatoloji devlete + hem de özele gidiyorum. Şekerim yolunda bazen kaçıyor…. diyet var insülin yok. Her iki doktor da 38i geçilmemeli dedi yani 38dogum olacak kısmetse
crazymommy Pamuk Yaaa canımm hayırlı olsuunn Rabbim en kısa sürede tamamen kavuştursun sizi birdaha da hiç ayırmasın. Hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun. Dünyaya hoşgeldin MERT 😇😇🥰🥰
Ceed_mom Okurken duygulandım 🥹 çok güçlüsün ve minik bebeginde senin gibi olacağına eminim sağlıkla büyütün inşallah dualarım sizinle artık kollarında adıyla yaşasın 🩷💐
Alan_Yeliz Pamuk Allhn sağlıkla kavusmanizi nasip etsinn🤲okadar iyi anliyorum ki sizi benimde 13 yıllık bebek hasretim vardı şuan 34 haftalık hamileyim😘😍
Pamuk TugbaOmerCucuk Alsınlar orda daha güven de olur.Ben su azlığından karnımda bisey olacak diye çok korktum.