aysenuroztunc Pamuk yaaa 🥹 evine götüreceğin günler de yakın sakın moral bozmak yok bol su iç süt olsun bebişe inşallah ❣️
br2023 Pamuk Öncelikle hayırlı olsun ve çok geçmiş olsn inşallah bebişinizi yakında sağ salim kucağınıza alrsnz❤️
e_blue_sky_a 1992-nalan ben hem perinatoloji devlete + hem de özele gidiyorum. Şekerim yolunda bazen kaçıyor…. diyet var insülin yok. Her iki doktor da 38i geçilmemeli dedi yani 38dogum olacak kısmetse
crazymommy Pamuk Yaaa canımm hayırlı olsuunn Rabbim en kısa sürede tamamen kavuştursun sizi birdaha da hiç ayırmasın. Hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun. Dünyaya hoşgeldin MERT 😇😇🥰🥰
Ceed_mom Okurken duygulandım 🥹 çok güçlüsün ve minik bebeginde senin gibi olacağına eminim sağlıkla büyütün inşallah dualarım sizinle artık kollarında adıyla yaşasın 🩷💐
Alan_Yeliz Pamuk Allhn sağlıkla kavusmanizi nasip etsinn🤲okadar iyi anliyorum ki sizi benimde 13 yıllık bebek hasretim vardı şuan 34 haftalık hamileyim😘😍
Pamuk TugbaOmerCucuk Alsınlar orda daha güven de olur.Ben su azlığından karnımda bisey olacak diye çok korktum.
asli_hmz Pamuk merhaba bana da serklaj atılacak 12. Haftada, kesinlikle erken mi doğuyorlar yine yoksa 38i görebilirmiyz
Mervs asli_hmz tabikide bekliyolar komşumuz 12. Haftada dikiş oldu 37 de dikiş alındı bebek 40. Haftayı geçtikten sonra dogdu😂 yani her an herşey olabiliyor illa serklaj var erken dogum olcak diye bi neden yok bende 33. Haftamdayım 13. Haftamda serklaj oldum gayet güzel ilerliyoruz haftayada dogum şeklimiz belli olacak bakalım🤲🏻
Umutmirzainci asli_hmz neden serklaj yapılacak peki serklaj ne demek :) Daha önce erken doğum öykünüz var mı? Benim var ve Dr 13 16 20.haftalarda dikiş atarız dedi..
pisiannesi Pamuk hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür dilerim🌸
Ayla1225 Pamuk Allah bağışlasın ben şunu anlatamadım suyunuz patlamış 33 haftalıkken doktorlar nasıl 34′e kadar beklettiler normalde su gelince 24 saat içinde doğum olması gerekiyor.
Pamuk Ayla1225 Ben yüksek riskli gebeyim Perinatoloji takipliydim.Cok mükemmel bir doktora sahiptim.4 kadın doğum 2 Perinatoloji birlikte el ele vererek ciddi antibiyotik protokolü uyguladılar ve enfeksiyonum anında kesildi sancıyı kesip suyu durdurdular.Bebek gelmesini istedikleri An tedavimi biraktirip bebeği getirdiler. @Guzem-ust anlattım detaylı sizin kaç kilo kaçıncı hafta doğdu?
Umutmirzainci Pamuk sağlıkla gelsinler evlerine de inşallah Ben de tam 10 sene sonra ikizlerime kavuştum daha erken ve çok daha küçüktüler tam 75gün çıkmalarını bekledim. Allah sabrınızın mükâfatını veriyor korkmayın bol bol dua edin.
Cankuss35 Pamuk oyyy maşallah size ❤️❤️❤️ hemencecik çıkar küvezden inşallah sağlıkla kucaklarsın oğluşunu ❤️❤️❤️
Guzem-ust Pamuk merhaba suyunuz geldiği halde nasıl beklettiler sizi? Benimde aynısı oldu birden suyum geldi ciğer geliştirici ipne vurdular ve suyum az kaldığı için 12 saat sonra sezaryan olmak zorunda kaldım. Doktorum suyun geldiği için mecbur bebeği almamız gerektiğini söyledi. Kasılmam vs hiç yoktu. Şuan 25 gün oldu bebeğim hala küvezde