Slabylann6868 thekaderrrr teşekkür ederim canım şuan bi kızım var gönlümdeki de 2. Nin erkek olması inşallah dediğin gibi olur
thekaderrrr ferhpnar teoriye göre sağda bu yüzden erkek ama nedense ben daha çok kız gibi hissettim canım 🤭🥰
thekaderrrr Ezel16 onların hiç birine inanmıyorum ben ya tutanlar var tabi ama sonuçta ya kız ya erkek %50 ihtimalle tutuyor ama ramzi teorisine göre oran daha yüksek %80 tutuyor tutmayan çok çok az ☺️
ferhpnar thekaderrrr ay inşallah hissettiğiniz olur bir oğlum var birde sağlıklı sıhhatli kızım olsun istiyorum 🥰
2prensesannesiiii thekaderrrr kız bu benim 9 aylık kızımın usgsi 😁 ama plesentaya bak nerde kız olması gerekmiyor mu ramzi teorisine göre bende tuttu sandım 🥴🥲
thekaderrrr 2prensesannesiiii 6-7 haftalık mı görüntü acaba gerçekten teoriye aykırı bi kızmış maşallah inatçı çıkmış 🤣
2prensesannesiiii Eslem2112 plesenta yönüne göre anladığım kadarıyla sağda yerleşmişse erkek solda yerleşmişse kız benim kızımda tutmuş plesenta solda aşağıda bu gebelik plesenta solda yukarda yarın öğreneceğiz cinsiyet inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii thekaderrrr ama burda bi foto attı annemiz ramzi teorisini baktım plesentaya tutuyor dur birleştirdim 2 gebeliğimin ultrasonlarını atayım🥰
thekaderrrr Bhyshn keseye göre değil ramzi teorisine göre tahmin etmeye çalışıyorum canım ve karından bakıldıysa eğer rahmin sağımda yani erkek 😘