Ezel16 thekaderrrr Canım bana da bakar mısın ? 🥰 Tam 7 haftalıktı burda.. İntra vajinalden bakıldı 😇👼🏻👶🏻🩷🩵
thekaderrrr Ezel16 çok ortada durmuş bu bebiş de ama rahmin sağına daha yakın gibi olduğu için erkek diyorum canım belli olduğunda dönüş yaparsan sevinirim 🤭
Slabylann6868 thekaderrrr teşekkür ederim canım şuan bi kızım var gönlümdeki de 2. Nin erkek olması inşallah dediğin gibi olur
Ezel16 thekaderrrr 🤣🤣🤣🤣 Annesi gibi çok kararsız sanırım 🫠 Tamam canım belli olduğunda haber veririm 🥰 Teşekkür ederim ağzına sağlık 🥰 Aramızda seninle 1 hafta var sanırım 🥹
Ezel16 thekaderrrr Ya birde ben inandığımdan değil sadece meraktan şu Rus takvimi, Çin takvimi, kan yenileme yaptım ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum ama erkek çıktı 🥹 Kız erkek fark etmez Rabbim neyi nasip ederse o sağlıklı olsun en önemlisi o 🥰🩷🩵
thekaderrrr Ezel16 onların hiç birine inanmıyorum ben ya tutanlar var tabi ama sonuçta ya kız ya erkek %50 ihtimalle tutuyor ama ramzi teorisine göre oran daha yüksek %80 tutuyor tutmayan çok çok az ☺️
thekaderrrr ferhpnar teoriye göre sağda bu yüzden erkek ama nedense ben daha çok kız gibi hissettim canım 🤭🥰
ferhpnar thekaderrrr ay inşallah hissettiğiniz olur bir oğlum var birde sağlıklı sıhhatli kızım olsun istiyorum 🥰
2prensesannesiiii thekaderrrr kız bu benim 9 aylık kızımın usgsi 😁 ama plesentaya bak nerde kız olması gerekmiyor mu ramzi teorisine göre bende tuttu sandım 🥴🥲
thekaderrrr 2prensesannesiiii 6-7 haftalık mı görüntü acaba gerçekten teoriye aykırı bi kızmış maşallah inatçı çıkmış 🤣
2prensesannesiiii Eslem2112 plesenta yönüne göre anladığım kadarıyla sağda yerleşmişse erkek solda yerleşmişse kız benim kızımda tutmuş plesenta solda aşağıda bu gebelik plesenta solda yukarda yarın öğreneceğiz cinsiyet inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii thekaderrrr ama burda bi foto attı annemiz ramzi teorisini baktım plesentaya tutuyor dur birleştirdim 2 gebeliğimin ultrasonlarını atayım🥰