thekaderrrr ferhpnar teoriye göre sağda bu yüzden erkek ama nedense ben daha çok kız gibi hissettim canım 🤭🥰
ferhpnar thekaderrrr ay inşallah hissettiğiniz olur bir oğlum var birde sağlıklı sıhhatli kızım olsun istiyorum 🥰
2prensesannesiiii thekaderrrr kız bu benim 9 aylık kızımın usgsi 😁 ama plesentaya bak nerde kız olması gerekmiyor mu ramzi teorisine göre bende tuttu sandım 🥴🥲
thekaderrrr 2prensesannesiiii 6-7 haftalık mı görüntü acaba gerçekten teoriye aykırı bi kızmış maşallah inatçı çıkmış 🤣
2prensesannesiiii Eslem2112 plesenta yönüne göre anladığım kadarıyla sağda yerleşmişse erkek solda yerleşmişse kız benim kızımda tutmuş plesenta solda aşağıda bu gebelik plesenta solda yukarda yarın öğreneceğiz cinsiyet inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii thekaderrrr ama burda bi foto attı annemiz ramzi teorisini baktım plesentaya tutuyor dur birleştirdim 2 gebeliğimin ultrasonlarını atayım🥰
thekaderrrr Bhyshn keseye göre değil ramzi teorisine göre tahmin etmeye çalışıyorum canım ve karından bakıldıysa eğer rahmin sağımda yani erkek 😘
2prensesannesiiii thekaderrrr o ince çizgi yolk sacı mı plesenta mı bilmem ama o nereye yerleşmişse o na göre tahmin oluyor cinsiyet için işeretlediğim ince çizgi var ya o😂