Barabar gerekçesi gününün dolmuş olması sanırım normal gebelik suresi 40 hafta onlar ekstradan bir hafta daha kendi sancımı bekleyecekler yani bebekte bir sorun olmadığı sürece aslında doğumun kendi akışını beklemek lazım ama günü dolunca insan da tedirgin oluyor haliyle sanırım doktorlar da riske atmak istemiyor

sedseda Canım gittik doktora 3 gün sonra tekrar gel dedi. 41+3 e kadar bekletiyorlarmış, perşembe geldiğinde duruma göre bakıcaz dedi.

Evremerv açıklık kontrolü yaptılar mı nst de sancin çıktı mı hic

sedseda asistanı vardı o baktı ama o da çok ilgiliydi. Sancım çıkmadı açıklığımda aynıymış 🤷🏻‍♀️ O kadar hurma merdiven yürüyüş ahududu yaprağı çayı ananas hiçbiri fayda etmedi ya

sedseda valla ya bilmiyorum ama gerçekten zorlanmaya başladım artık 😔 Rabbim yardımcımız olsun

sedseda hehe bende 40+1 oldum yarın çatı muayenem olacak ilk defa bakalım ne diyecek doktor 41e kader bekleriz olmazsa suni sancı demişti ama bakalım yarın ki muayenede beni neler bekliyor :)

GPinar sizinle de aynıyız demek ki hangi hastaneye gidiyorsunuz

sedseda Canım gittim geldim kontrole çatı muayenesi yaptı nst felan bağladı ama ne açılma var ne sancı 🙈cuma günü tekrar gel dedi 🤣

sedseda ya bakalım hayırlısı kuzum artık cuma günü yine haberleşiriz öyleyse :) cinsiyet neydi kuzum bebişin🥰