Doğuma bir gün kaldı ama oğluşumun haberi yok sanırım 🤣😀 dün de muayene oldum açıklık vs. yok boyle giderse cuma günü suni sancı alacağım büyük ihtimalle 🥲

sedseda Nazlı çıktılar 😅Hangimiz önce doğurucaz demiştik ikimizde hala devam 😄 Canım bu cuma mı verecekler sunini gittin mi tekrardan aynı gündük hatırlarsan konuşmuştuk

sedseda merhaba benimde Dr um 40+0 da gelmezse doğumu baslatabiliriz demişti neden suni alacaksiniz acaba doğal süreci beklemek daha doğru değil mi 🤔

Evremerv aklımdasın canım 😀😀 cuma gideceğim bakalım ne diyecekler 41′e kadar bekliyoruz dediler Ben pazar günü 41 olacağım cuma günü yatırmazlarsa bile bence en geç pazartesi yatışımı verirler

Barabar siz suni almayacak misiniz doktorunuz dediğine gore o zaman sizde normal süreci beklememiş olacaksiniz

Barabar Ben bunu kendim istemiyorum Zaten 41 haftaya kadar beklemiş olacağım Doktor kendisi söyledi Suni sancı vereceğini

sedseda Canım yarın gidicem muayeneye en son gittiğimde açıklığın var demişti doktor suni istiycem bakalım inşallah verir sunide almadan kendileri gelse keşke 😅 Randevum geç saatte haberdar ederim ne diyecekler bakalım 🤔

Evremerv sor bakalım 41 e kadar bekletiyoruz diyecek mi bana öyle dedi doktor ama senin açıklığın da varmış belki dediğin gibi yatırırlar seni

sedseda inşallah bakalım haberdar ederim belkide yatırmaz elim boş karnım dolu dönerim 😅

sedseda Geceleri çok oluyor ama yalancı kasılmaya bağlı galiba ya 😅 Ben anlayamadım nasıl oluyor bu iş gece ağrımın karnımda sertleşmemin olduğu günün sabahı hastaneye gidiyorum Nst de bir şey çıkmıyor 🤷🏻‍♀️ bizimkinin doktor hastane fobisi var galiba o değil anne babasıda sağlıkçı 😂😂

Evremerv İnanır mısın Ben de öyle Cuma günü sancı kesin çıkar dedim Çünkü evde arada sancı oluyor ama hiç çıkmadı benim oğlan da şov peşinde 😀😀

Valla bizde yarın 40 oluyoruz ama geçen hafta kontrolde baş pelvis uyumsuzluğu olabilir demişti doktor çünkü baş aşağı duruyo fakat kanala inme yok açılma falan hiç bir şey yok yarın kontrol var eğer hala aynıysa sezaryena alıcam demişti yarın belli olucak bakalım. Bebiş 37.haftadan beri aynı şekilde duruyo