026 Tuzla devlet hastanesi ben çok memnun kaldım ordan

• 026 bunu yanıtladı.

Zeynep777 Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebiş inşaallah, bende salı günü çatı muayenesi oldum iki gün az az kanama geldi bugün yok acaba nişan mı diye düşündüm sizinki nasıl bir akıntıydı acaba

nurpinar önce sizin ki leke şeklinde oldu sora sümüksu kahverengi kanla karışık şekilde düştü anliyosunuz ztn peceteye gelince bakın her seferinde

Zeynep777 evet sonradan kahverengiye döndü dün falan kahverengi şeklinde geldi ama ağrım olmadığı için ben anlayamadım nişan mı muayene sonrası kanama mı hayırlısı inşaallah bende bir an önce doğurmayı bekliyorum 38+4 deyim

nurpinar nisandan epey sora başladı sancılarım benim de canım ama epey kendimi yordum yürüdüm hiç yatmadim o etkili oldu sanırsam

Zeynep777 çok iyi gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün insallh darısı bizlere

026 biraz acır ama dayanilmayacak şekilde değil kısa sürüyor cnm merak etme 🥰

• 026 bunu beğendi.

026 amin teşekkür ederim darısı size inşallah

• 026 bunu beğendi.

026 yok ben hiç acı hissetmedim o an başka şeyler düşündüm kafamı oraya vermemeye çalıştım bir anda oldu bitti anlamadım bile

• 026 bunu yanıtladı.
            • 026 bunu beğendi.

Zeynep777 Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün inşallah ❤️

• 026 bunu beğendi.

nurpinar çatı muayanesi den de korkuyorum içim rahatladi biraz