ela1906 Esra_Omer_21 benim belimin alt taraflari kalca agrim falan oluyo ama hamileligin ilk zmnlarindan beri vardi o zorluyo onun disinda iyyim cok sukur daha seker yuklemesi yaptirmadim dr kontrolüm haftaya sanirim haftaya yaptircam cnm senin nasil gidiyor
Esrackc EmirAsafMomm ayy ultrasonda 22 mayıs yazıyor ikizler erkeği doğurma ihtimalim var 🥲 Allah tabiki öncelikle sağlıkla gelmesini nasip etsin de 21 mayısta gelse daha mutlu olurum 😂😂
asell13 EmirAsafMomm benimde mayısın başı planlı sezeryan o yüzden bende 3 ay kaldı diye kendimi avutuyorum 😂😂
daisy000 benim de mayısın son ları. giyim olarak ne aldınız? ilk dogdugu zamanlar için uzun kollu patikli takımlardan aldım ama yaz için zıbın tek giyer diye düşünüyorum
ela1906 daisy000 bizim buralar mayista cok soguk olmaz diye düşünüyorum daha pek bisey almadim ama yeni dogan uzun kollu 0-3 ay kisa kollu tercih ederim diye düşünüyorum
Boncukk123 EmirAsafMomm nasib olursa Mayıs ortası aynı sekılde 5 ay kaldı 4 ay kaldı diye diye gun sayıyorum hem korku endişe var hem heyecan saglıkla kolaylıkla zamanında alalım kucağımıza 🌸
erkencikus_ Esra_Omer_21 aminnnn Son 101 gün benim bgun kaldirdigim.kiyafetleri cikarcam bı dürttüler kziimin kuculenlerine bakicam.ne eksik ne var ne yok 😆
Esra_Omer_21 erkencikus_ ne güzel benimde bakıp yıkamam lazım aslında ramazandan önce her şeyi halletmek gerek oruçlu oruçlu zor olur
erkencikus_ Esra_Omer_21 evet agirlasmadan iyi olur hallettm yikananlar var bekliyorum cikcak 2 bcuk yaşında kzimla cok oyalandim bile yoruldumm