MorKelebek54 EmirAsafMomm bizde 26+1 haftaligiz💙 doktorum mayisin ilk hadtasi muhtemel dogum dedi uygamada oyle diyo ama bence nisanim son hadtasi olcak gibi bakalim hayirlisi ☺️ saglikla gelsinler insallah hazirliklar ne alemde ne aldiniz ne yaptiniz ☺️
MorKelebek54 EmirAsafMomm canta derien dogum cantasi mi canim onu hazirlamadim taniki cok erken diye ama odasini bitirdik cok sukur sadece yeni dogan zibin felan iste deterjan icir sivir seyler alincak o kadar
yenimama EmirAsafMomm benimde mayisin ilk haftasi inwAllah kendi dogum gunum mayisin 4 cok isterdim kizimda mayin 4 dogsun🙂
Zynppsairr EmirAsafMomm Yalnız değilsin benimde doğumum mayısın sonu görünüyor bende şubatı saymıyorum😅😅😅 3 ay kaldı 4 ay kaldı hadi biraz daha dayan az kaldı diyip kendimi teselli ediyorum 😅 Sen böyle yazınca yalnız değilmişim onu anladım 🤷😅
ela1906 Esra_Omer_21 benim belimin alt taraflari kalca agrim falan oluyo ama hamileligin ilk zmnlarindan beri vardi o zorluyo onun disinda iyyim cok sukur daha seker yuklemesi yaptirmadim dr kontrolüm haftaya sanirim haftaya yaptircam cnm senin nasil gidiyor
Esrackc EmirAsafMomm ayy ultrasonda 22 mayıs yazıyor ikizler erkeği doğurma ihtimalim var 🥲 Allah tabiki öncelikle sağlıkla gelmesini nasip etsin de 21 mayısta gelse daha mutlu olurum 😂😂
asell13 EmirAsafMomm benimde mayısın başı planlı sezeryan o yüzden bende 3 ay kaldı diye kendimi avutuyorum 😂😂
daisy000 benim de mayısın son ları. giyim olarak ne aldınız? ilk dogdugu zamanlar için uzun kollu patikli takımlardan aldım ama yaz için zıbın tek giyer diye düşünüyorum
ela1906 daisy000 bizim buralar mayista cok soguk olmaz diye düşünüyorum daha pek bisey almadim ama yeni dogan uzun kollu 0-3 ay kisa kollu tercih ederim diye düşünüyorum