EmirAsafMomm Doğumum mayısın sonu gözüküyor günler geçmiyor ama kendimi 4 ay kaldı 3 ay kaldı diye motive ediyorum hem korku hem heyecan ikisi bir arada ay demişken şubatı saymazsak 3 ay kaldı 😅🙈😍🧿
251211 Adenala EmirAsafMomm he hele bu sene 29 çekiyor aslan gibi şubat 😁 bakalım mayıs sonu haziran başı ne zaman doğarsa😁
Dy_55 EmirAsafMomm benimde Mayıs sonu tahmini doğum ama belli olmaz Mayıs ortası falan olur diye üç qy sayabiliriz 😅
MorKelebek54 EmirAsafMomm bizde 26+1 haftaligiz💙 doktorum mayisin ilk hadtasi muhtemel dogum dedi uygamada oyle diyo ama bence nisanim son hadtasi olcak gibi bakalim hayirlisi ☺️ saglikla gelsinler insallah hazirliklar ne alemde ne aldiniz ne yaptiniz ☺️
MorKelebek54 EmirAsafMomm canta derien dogum cantasi mi canim onu hazirlamadim taniki cok erken diye ama odasini bitirdik cok sukur sadece yeni dogan zibin felan iste deterjan icir sivir seyler alincak o kadar
yenimama EmirAsafMomm benimde mayisin ilk haftasi inwAllah kendi dogum gunum mayisin 4 cok isterdim kizimda mayin 4 dogsun🙂
Zynppsairr EmirAsafMomm Yalnız değilsin benimde doğumum mayısın sonu görünüyor bende şubatı saymıyorum😅😅😅 3 ay kaldı 4 ay kaldı hadi biraz daha dayan az kaldı diyip kendimi teselli ediyorum 😅 Sen böyle yazınca yalnız değilmişim onu anladım 🤷😅