Sevdaferhat Zezgit benimki de sureklı karnımda oturuyor ne zaman gitsem oturuyor 😂😂 insan merak ediyor işte eşimde kızım diyor arada oğlum diyor omunda devrelerı yandı benım gibi 😂
Damla2010 Merhaba Bana da doktor 11+3 te kız olma ihtimali daha yüksek ama kesin değil dedi,kendi doktorum olmadığı için çok da emin olamadım acaba şu doğum tarihiyle tahmin yapan arkadaşım bana da yardımcı olur mu ?🙏 benim doğum tarihim 01.09.1992 Eşimin 26.09.1985 Son adet tarihim de 3 Ekim 2018
Zezgit Sevdaferhat amin canım insallah ilk kan testine gittiğimde içimden hep kız geçti hala da kız geçiyor ama sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez
Damla2010 Ben bir an önce alışveriş yapmak istiyorum benim de ilk bebeğim olucak 💕Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Sevdaferhat Damla2010 bende aynı durumdayım bi an önce alayım dedim dedim ama nereden başlasam bilemedim Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini kucağına almayı nasıp eylesın canım
Ayazfatos Sevdaferhat hahah bizimkide rahati duskun hep omurgasini gorurduk kiza benzoyo dedi bu yuzden sonra kesin ve net karar erkek dedi 😑
Almilammm Sevdaferhat biz de kızımızı anca ayrıntılı usg de öğrenebildik 22.haftaydı o zaman şimdi 3 yaşında :) Allah sağlıklısı hayırlısı neyse onu nasip etsin size. Şimdi 12+4 hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz yine :)
Almilammm Deletedmom431 tşk ederim cnm hayırlısı ilk önce tabi bir kızım var bide oğlum olursa çok sevinirim 🤗