Cankiz26 Deletedmom431 çok teşekkür ederim canım biliyordum kız olduğunu rüyalarımda da hep görmüştüm öyle tabi RABBİM BİLİR hayırlısı olsun çok mutlu oldum eşimde kız istiyor zaten çok teşekkür ederim cansın 🙏😊👍👶🏻
Deletedmom431 Cankiz26 yaa inşallah rabbim gönlünüze göre verir bende hep kız istiyordum cok şükür Rabbim dualarımı kabul etti 🙏 inşallah dilediğiniz gibi olur ❤️😘😍
Cankiz26 Deletedmom431 Ne güzel canım RABBİM herkesin gönlüne göre VERSİN ne mutlu bize istediğimiz gibi kız 👧 😊🙏
Adley Deletedmom431 birtane oğlum var 😊 Bakalim simdiye kadar 3 ksii daha bakti 2 kiz 2 oğlan dendi tabiki rabbim bilir ama bende kız hissediyorum nedendir bilinmez 😊 rabbim herseyin hayirlisini versin insallah canım
Deletedmom431 busratasci- canım en son kız yenilemiş 😍 kız çıktı tabi Rabbim bilir nolur yanlış çıkarsa bana kızmayın 🙈🎀
mervedd Deletedmom431 ay ne değişik birsey banada bakarmısın bir fikir olsun cıkmasada canın sağolsun meraktan bakalım daha belli değil 9+4 deyim benim Doğum 03.02.1985 eşim 15.02.1982 son adet 16.10.2018
Cankiz26 Deletedmom431 tabiki yazarım kuzum Çarşamba günü kontrolüm var İNŞAALLAH bu sefer belli olur bebişin cinsiyeti canim sağol varol RABBİM her daim güzel gönlüne göre VERSİN cansın 😊🙏😍
Zmerve Sevdaferhat dogdugunda gosterir insallah cinsiyetini ona gore alisveris yaparsiniz :) saka tabiki insallah ogrenirsin bian once
Ozlmcgrci dorukhan_nehirada_moms kızlar göstermiyor canım benimki 21 haftaya kadar hiç göstermedi hâlâ daha göstermiyor
Deletedmom431 Ozlmcgrci canım benim anlamında oğlu oldu oda hiç göstermedi belli olmıyor ki kuzenlerimin ikiside göstermedi erkek denildi 😍
Deletedmom431 mervedd canım ikinizinki de aynı yıla geliyor ama en son sen yenilemişsin kız tabiki Rabbim bilir canım biz eğlence amaçlı yapalım sağlıklı olsunlarsa 😍❤️
Ozlmcgrci Sevdaferhat benimde mart ortasında olacak nasip se sezeryan olacağım için mart başı da olabilir