Arenn1 aa yoğun kusma ondan mı oluyormuş ben de de aynı hastalıklar vardı ve kusmaktan öldüm aylarca.

Pamuk düzelmesi için ilaç mı kullandın yoksa özel olarak yemene mi dikkat ettin düzeldiğini çok sevindim bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım

Rojda09 Özellikle bisey yemedim.Cunku 1 ay ne yiyip içtiysem asla kilo almamisti çok az alıyordu.Doktor genetik olunca anne beslenmesi ile hiçbir alakası yok dedi.Extra bisey yapmıyorum.D vitamini,omega 3,multivitamin sürekli kullanıyorum.
      Amin cümlemiz inşallah 🙏

Pamuk teşekkür ederim aydınlattığın için Allah hepimizin yardımcısı olsun

Zumra_zelal3 testlerin sadece tarama testi olduğunu da unutmayın lütfen 🙏 yani ordaki sonuç kesin tanı vs gibi bir şey söz konusu bile değil onlar sadece risk oranını gösteriyorlar asıl kesin sonuç yine detaylı usg de belli oluyor, detaylı usg ye önem verin mutlska yaptırın atıyorum 4lü taramada risk çıksada doktorunuz size diyecek ki detaylı usg yaptırıp bakalım diye o yüzden sakin kalmakta fayda var😇 tavsiye isterseniz de ben imom kullanmıştım iyi bir multivitamin kullanabilirsiniz

Pamuk 😍😍 maalesef bilmeyen o kadar çok insanlar var ki 😇 bu arada benim 3lü tarama testi spina bifida yüksek risk gelmişti biliyor musun 🙄🙄🙄

Zumra_zelal3 suan 2. Gebeligim bnde hicccc kulanmadm ilk bebekde cok ictim cok mide bulandiriyor . Bunda mide bulantisi nerdeyse yasamadm bile . Folik asit dedigin gumurtada domatesde bolca var illaki besinlerle karsilanmisdir hic takilma yani . Rizki veren Allah bebegin icin ne gerekliyse canin onu ceker

Arenn1 o zaman reflü gastrit ülser yüzünden ağır geçiyormuş benim de aynı çünkü ve hayatımda bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum.

Pamuk neye göre riskli gebe grubuna giriliyor? ben tansiyon şeker problemi yaşıyorum sürekli ama kimse riskli demedi. işime devam etmekte çok zorlanıyorum

emrekedi Hem serklajliyim rahim ağzı yetmezliğim var hem de gebelik sekerim.

Pamuk gebelik şekeri olduğunu nasıl öğrendiniz? benim de şekerim sürekli 55 çıkıyor da doktorların haberi yok tabi. doktorunuz ne dedi nasıl tespit etti?

emrekedi İlk gebeligim de vardı.Bunda da evde ölçerek farkettim 16. Haftalarda insülin kullanıyorum.
                55 çok ciddi düşük hipoglisemi mutlaka bildirin nasıl ayakta duruyorsunuz🫢