Pamuk 25 hafta oldum doktor bana pregnom verdi onu kullanıyorum bi şey olmaz dimi

Rojda09 12. Haftaya kadar kullandım.Daha sonra multivitamine geçtim canim ocean mummy.

Rojda09 Hayir canim onda da folik var diye biliyorum burda kullanan çok var☺️

Zumra_zelal3 folik asit için doktora gitmenize gerek yok zaten hamilelik testiy pozitifse direk alınmalı eczaneden tabi artık geçmiş Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına bebeğini içini ferah tut 🌺❤️

Ays2119 geç öğrendim sekiz haftalık olmak üzereydi kullanmak nasip olmadı bun da vardır Bi hayır dua edeceğiz inşallah Bi sıkıntı olmaz

Pamuk ben de onu kullanıyorum şimdi 29 haftalık olduk bugün ilaçlarım bittikten sonra kontrölüm var. Bakalım hayırlısı

Pamuk yanlış hatırlamıyorsam sizin bebeğinizin gelişimi kilosu düşük ilerliyordu değil mi bende ilk gebeliğimde yaşadım ve doğum yapacağım gün öğrendim kilosu düşük doğuyor diye çok üzülmüştüm bunda takip altındayım henüz bir sıkıntı yok ama size sormak istedim düzelme oldu mu sizde

Rojda09 Canim şükür gelişim geriliği düzeldi.Guzel kilo alıyor ama tabi başka kişilere göre az düşük amaa doktor genetik dedi babası da çok aşırı minik doğmuş ☺️

Arenn1 aa yoğun kusma ondan mı oluyormuş ben de de aynı hastalıklar vardı ve kusmaktan öldüm aylarca.

Pamuk düzelmesi için ilaç mı kullandın yoksa özel olarak yemene mi dikkat ettin düzeldiğini çok sevindim bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım

Rojda09 Özellikle bisey yemedim.Cunku 1 ay ne yiyip içtiysem asla kilo almamisti çok az alıyordu.Doktor genetik olunca anne beslenmesi ile hiçbir alakası yok dedi.Extra bisey yapmıyorum.D vitamini,omega 3,multivitamin sürekli kullanıyorum.
                Amin cümlemiz inşallah 🙏

Pamuk teşekkür ederim aydınlattığın için Allah hepimizin yardımcısı olsun

Zumra_zelal3 testlerin sadece tarama testi olduğunu da unutmayın lütfen 🙏 yani ordaki sonuç kesin tanı vs gibi bir şey söz konusu bile değil onlar sadece risk oranını gösteriyorlar asıl kesin sonuç yine detaylı usg de belli oluyor, detaylı usg ye önem verin mutlska yaptırın atıyorum 4lü taramada risk çıksada doktorunuz size diyecek ki detaylı usg yaptırıp bakalım diye o yüzden sakin kalmakta fayda var😇 tavsiye isterseniz de ben imom kullanmıştım iyi bir multivitamin kullanabilirsiniz

Pamuk 😍😍 maalesef bilmeyen o kadar çok insanlar var ki 😇 bu arada benim 3lü tarama testi spina bifida yüksek risk gelmişti biliyor musun 🙄🙄🙄

Zumra_zelal3 suan 2. Gebeligim bnde hicccc kulanmadm ilk bebekde cok ictim cok mide bulandiriyor . Bunda mide bulantisi nerdeyse yasamadm bile . Folik asit dedigin gumurtada domatesde bolca var illaki besinlerle karsilanmisdir hic takilma yani . Rizki veren Allah bebegin icin ne gerekliyse canin onu ceker

Arenn1 o zaman reflü gastrit ülser yüzünden ağır geçiyormuş benim de aynı çünkü ve hayatımda bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum.

Pamuk neye göre riskli gebe grubuna giriliyor? ben tansiyon şeker problemi yaşıyorum sürekli ama kimse riskli demedi. işime devam etmekte çok zorlanıyorum