Elizveannesi olabilir herkesin düşüncesi saygı duymak gerekiyor komik olan bir şey yok burada bir çok insan da aynı düşüncede benimle birlikte alay edecek gıdin başka ınsanlar bulun
Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan
Buseamaikizlerburcu evet canım bunada şükür bazıları anlamasada anlayanlar sağolsun 😂😁
Bilinmeyen34 kuzum ya aynısını bende yaşadım çok üzücü seninle gerçekten tanışmak isterim
SemaKumtepe aynen öyle bu şekilde konuşmalari hiç hoş değil
Yslyrt komik olup olmadığına bıraka ben karar vereyim 😂 tabiki seninle aynı fikirde insan olabilir. 7 milyar kişi bu yazdığına hep birlikte gülseydik kendimden şüphe ederdim 💁♀️
Elizveannesi sizinle ve anlayışsizliginizla ugrasamicam bu şekilde yazicaksaniz yazmayın
Herkesin psikolojisi ayrı kıskanan olur kıskanmayan olur saygı duymak gerekir bende kıskanıyorum kızımı kimseyle paylaşmak istemiyorum isterimki tek ben ilgilenim 😍bu duygu kişiden kişiye değişir kimse kimseyi küçümseyip akıl vermesin
Yslyrt şu bir gerçek ki biz onları babamız annemiz gibi görmemiz için onlarında bizi kızları gibi görmesi gerek .benim de kırıldıklarım kırdıklarım oldu ama sünger çekmeye çalışıyorum .çünkü eşim çok üzülüyor böyle şeylere .hep kalabalık aileleri sever ve özenir sorunları çok sevmez .onu germek istemiyorum o yüzden .ama herkes kendi yaşadıklarını bilir ben dışardan bir gözle yorum yaptım .kırdıysam Hakkınızı helal edin
Yslyrt aynı şeyleri bende düşünüyorum canım. Kızımız yok ya çok hevesliyiz deyip duruyolar. O yüzden bende düşünmemeye çalışıyorum. Düşündükçe kuruyorum çünkü
Minikdunyam herkes aynı şeyi söylüyor ya öyle mi sahiden 😂
istkizannesi görümcem Doğum yaptı kayınvalidem kaynanası fln sürekli ellerinde çocuk.. ağlayınca anasına atıyorlar 😂...
Yslyrt bu konuda anlayışsızım evet. Anlayamıyorum. Peki.
Biz eşimin babasıyla yaşıyoruz.adam erkek torun delisi ve kız çocuğunu pek sevmiyo daha doğrusu evlattan saymıyo kız çocuğunu..çok korkmuştum ben erkek olursa bu adam alır çocuğu kendi kafasına göre büyütür,herşeye de karışır demiştim .. ama Allah a çok şükür bebeğim erkek değil kız olcak 🤗çok saçma ama sırf bunun için seviniyorum