Canım hiç kıskanma. Böyle olması daha iyi ben hamileydim birlikte yaşıyorduk Kayınvalidem ben çocuk falan bakamam derdi hep ve gerçekten de asla bakmadı 😔
Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan
Yslyrt kendini yıpratırsın kimse kimsenin bebeğini alamaz öyle bi dünya yok bu çocuğun anası belli babası belli geriye kalan insanlar 2 inci sırada bn kırıl diye söylemedim ama byle bi düşünce bana doğru gelmedi sadece herkez aynı duyguları yaşıcak die bi şey yok haklısınız ama o insanlarda sevdikleri için söylüyo örnek vericem benim annem daha doğmadan karnımdayken paşam die seviyo ama kaynana hergün kavga ediyo ve benim ne kadar zorluk çektiğimi biliyo demek istediğim ne insanlar var bnce onları kırma bi şey söyleme 😊
Yslyrt hamileyken bende de öyle oluyodu bütün gün strese giriyodum doğsun istemezdim ya bana vermezlerse ya herşeye karışırlarsa ya kucağıma bile alamazsam fln diye ama öyle olmuyor bebek annenin kokusundan başkasında demiyor ve doğunca İnan’ öyle bişey kalmıyor biraz bakan olsada bende uyusam diyorum hep 😁
Annesininmucizesi o yüzden zaten sizinle paylaştım ya birşey de diyemiyorum üzülurler diye 😊
Yslyrt 1 kere ağzının payını ver ve kurtul!
Gizemslr10 hahaha suan aynı duygular bende var doğum sonrası aynı duygulardan bende ıstiyorum 😊
Bilinmeyen34 kirmak istemiyorum onları da onlarda heyecanlı benim kadar ama böyle söyleyince de çok üzülüyorum
Yslyrt sen yine de deme bazı arkadaşlar laf sok demiş yalnş bnce yapma seni seviyolar ki bebeğinide seviyolar 23 yaşındayım daha olgun düşünmeye çalışıyorum sadece
Ayse1 o annem ne alaka
Buseamaikizlerburcu o da annen ama .hem dinen annen hem de örf adetlerimize göre
Yslyrt valla canim heyecanıysa heyecanlı.cizgini çizmiyorsan basın ağrıyor. Bizimkilerde çok heyecanlı daha doğurmadım ama yani açıkçası böyle düşünüyorum. Geçen gün kayınpeder diyorki doğum gününde ona 2 katlı pasta yaptircam. Annesi seçer onun pastasını dedim. Bu kadar ! Anlayan anlar
Yslyrt bnde oyleym cins cins mal mal sakalar yapiyrlar bnm cocuguma oglum filan dedi laf arasi biyere gittgmzde karnin buyumus diyenlere evet buyuttuj diyor kaynanam zeka seviyesi dusuk laflari varo benim oglum gidip kndi cocugunu sevsin istiyisa gitsn baska yapsn halla halla valla huzurm kaciyor evimden cikmicaklar ellickler diye
Ayse1 canım her kes kendi adına yorum yapıyo zaten. Ben hanımefendi adına yazmadımki kendi hayatımdan yazdım zaten. Senınkiler iyi cok şükür hep iyi olsunlar Aşlah kotuyu gostermesin. Sana dusundurtmemişler. Benimkiler çakal kaynanam şimdiye kadar cok canımı yakdı. Cocugumla alakalıda benı germeye calışıyo. Kırmak icin soyluyo biliyorum. Tek tesellim eşim. Oda biliyo ailesinin ne oldugunu benı takma diye teselli ediyo. Hamileyim hassasım diye deyl. Hep boyleydi onlar allah kalplerine gore hayat versin onlara o kadar
Annesininmucizesi ya kalp kirmak değil kesinlikle amacim çünkü insanın ihtiyacı oluyor ama üzülüyor insan bu piskolokiden nasıl kurtulucam bilmiyorum
Shrydn yani bide bnm annemden neden kiskanim bnm annem sonucta onemli olan benim kime guvendigim filan cok sacma empati kurmaya calismak bile sacma Annem yani o el karisi sonucta
Yslyrt kazasız belasız doğurda şimdi geçmese bile doğurduktan sonra zamanla emin ol geçicek