1. Gebeliğim zorunlu sezeryan olacagım herkes tavsiye ediyor sezeryan olan anneler deneyimlerinizi doktor oda vs yazarmısınız özelde takıplıyım suan ama öneriye göre orda doğum yapabilirim

Melekandc ilk doğumu yaptım 38+3 de kontrole gitmiştim ultrasondan sorna kan ve idrar verip nst ye girmiştim bi anda nst deyken muayne olduğum doktor Alper bey aradı ve nerdesin diye sordu hemen yanıma gelip nst odasında kontrol etti nst mi hemen odama gel dedi makineden söküp odaya geçtim odada 3 4 doktorla beni bekliyordu bi daha bakıp seni hemen doğuma alıyoruz dedi bebeğim kakasını yapmış normal doğum denedik 12 saat sancı çektim suni verdiler 8 cm e kadar açılma olmuştu ama tansiyonum yükseldi bebeğin nabzı düşüyordu apar topar sezeryana alındım. Çok güzel geçti özelde gibiydim doktorlar hemşireler çok ilgili ve komikti baya sohbet ettik bebeği çıkınca gösterdiler sonra yanıma getirdiler ve muayne için götürdüler bebeği. Ben odaya çıktıktan sonra bebeği getirdiler. Çok güzel geçti tavsiye ederim. Kaldığım oda 2 kişilikti ama tek de var. Elleri çok hafif çok ilgililer yine doğum yapsam orda yaparım. Durumum var maddi olarak istesem her yerde doğum yapardım ama devlet kadar hiç bi yere güvenmem deyip orda doğum yapmaya karar vermiştim iyi ki orda doğum yapmışım. Alper beye ve emr9beye gidiyrodu çoğunlukla sabah 10 da randevu bulabilirsin. Başka aklıma takılan bisey varsa sorabilirsin

KuzeyinAnnesi10 ameliyata bazen başka bir doktor da girebiliyormus doğru mu misal bende sizin memnuniyetiniz üzerine kontrole alper beye gitsem son anda doğuma farklı biri girermi

KuzeyinAnnesi10 Çok güzelmiş alper beyi önerirsiniz yani ve odalar hijyen ne durumda rahat edebildiniz mi eş gelip gitme durumu refakatçi durumu nasıl

Rozalii-67 evet ama doğuma giren doktorum da çok komik ve ilgiliydi mert bey girdi doğuma 12 saat bekleyince Alper bey gitmişti gün alıp gidince direk kendi girer büyük ihtimalle

Melekandc odaları tuvaletleri temizdi sürekli gelip gittiler zaten odaya rahat ettik refakatçi kadın şartı var. Günde 2 defa yarım saat eş durma hakkın var toplamda 1 saat canım. Sabah 10 akam 10 arası da refakatçi saati benim erkek refakatçim eşim dışında yoktu o yüzden bilmiyorum ama kadın gelebiliyor.

Hanımlar süit oda varmış galiba fiyat biliyormusunuz bide o odalarda eş girebiliyor mu yada erkek ziyaretçi

KuzeyinAnnesi10 ya canım ben sana şey soracağım hastane bi şey temin ediyor mu acaba yoksa biz hastane çantamıza mı koyacaşız havlu terlik felan 🙄bazı devlet hastaneleri veriyormuş ya acaba çam sakura veriyor mu

GPinar yok hiç Bisey istemedim belki isteyince veriliyordur ama benim hersey yanımda vardı kendim kullandım hiç Bisey ekstra vermediler.

arife_Nur_1919 suot odalar uzaktan gelen hamileler için falan diye biliyorum canım hoc sormadım onu. Eşler günde 2 defa yarım saat gelebiliyor toplamda 1 saat yanına gelebiliyor. Erkek ziyaretçi gelemdi yanıma ama normal ziyaretçi sabah 10 akşam 10 arası gelebiliyor