Merhaba, bebek doğduktan sonra odaya mı getiriliyor yoksa doğumhanede giydiriyorlar mı ?
Birde anne de odada mı giyiniyor ? Bilgi alabilir miyim ?

kubraren normal doğumda kendi odanızda doğum yapıyorsunuz bebeği sarıyorlar refakatçi giydiriyor ama sezeryanda nasıl bilmiyorum

Selam kızlar o hastanin gebelik okuluna gidiyorum şuan derslerimize ebeler giriyor çok memnunum dogum yapıcagınız oda tek kişilik ve dogumlar o odada oluyor yataklar dogum başladıgında catala dönüşüyor yani catal yanınızda olmuyor dogum esnasında hemen yapıyorlar dogum başlayana kadar refakatçiniz yanınızda kalıyor dogum anında kapıya cıkarılıyor dogum bitince yanınıza tekrar giriyor ebemizin üstüne basarak söyledigi birşey car sizede fikir olsun bebekler yıkanmıyor silinmiyor sadece kurulanıp veriliyor ve siz giydiryorsunuz isterseniz birde ilk giydirceginiz takım özenerek aldıgınız bir takım olmasın ikinci giydiriceginiz o takım olsun dogumdan sonra normal odaya alınıyprsunuz bebekle birlikte o biraz şans meselesi 2 kişilik yada tek kişilik olması orda refakatçi saatleri oluyor dogum yaptıktan sonra dogum katı müsaitse herhangi bir dogum yoksa yeni kayıt yoksa dogumdan sonra eşinizide hemen yanınıza alıyorlar bir 10 15 dk lık sizle bebegi görsün diye odada tuvalet banyo size özel banya oturmalı duş alma yeri yanieşyalarınız koymak için dolaplar var mini buz dolabı var bir tane tv var orda emzirmekle ilgili videolar bormal kanallar var bebek konturolüde hemen yanınızda yapılıyor aksi bir durum yoksa odadan cıkarılmıyor

Semolinko ben orda takipliyim bir kere bile ultrason fotoğraf vermediler yalvar yakar ekrandan fotoğraf çektim

En başından beri çam sakuraya gidiyorum ikinci gebeliğim riskli doğum olduğu için tercih ettim, bu zamana kadar 1-2 defa bazı asistanların soğuk davranışlarına denk geldim ama benim için sağlık sorunumuz olmasın o önemliydi bazende çok iyi asistanlara doktorlara denk geldim konuştukça konuştuk her seferinde farklı kişilere bakıldım bi yandanda iyi hepsine aynı şeyleri sordum benzer yorumlar aldım kafamda çok soru işareti kalmadı evet ultrason kağıdı vermiyorlar ama rica ettim oğlum merak ediyo kardeşini kağıt verirmisiniz diye verdiler ama çok belli çıkmadı 😅 cuma günü doğum olacak inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatırız 🤲🏻

KuzeyinAnnesi10 hangi gün doğum yaptınız acaba benim cuma yatış olcak sezeryan olduğu için 2 gün kalırım herhalde pazara denk geliyo pazar günü taburcu ederler mi yoksa pazartesine mi kalırım bilemedim,tekrardan çantama ekleme yaptım o nedenle ne olur ne olmaz

Sumeyyeclb merhaba ameliyat gününü kaçıncı haftada verdiler ve kaç haftalıkken doğuma alıyorlar ?

Melekandc bende oraya gidiyordum ta ki geçen hafta kuzenim dogurana kadar.. spinal vermişler tutmamış defalarca demiş hissediyorum diye psikolojik olduğunu söylemiş Dr ve ilk.kesiyi hissetmiş.direk bağırmış ikinci de ben kimildayinca ikna olup genele çevirdiler dedi ben de bu sebepten dolayı bıraktım

Sumeyyeclb 3 ocak çarşamba günü doğum yaptm cuma evdeydim ben imza atıp çıktım hastaneden perşembe akşamı. Çıkartırlar hafta sonu diye tutmazlar

Doc DrGülhan Güneş Elçi hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?

Mine1208 normal konturole gidince tansiyon ve kilo ölcümü oluyor ordan söylersen hem yüz yüze hemde internetten baglantılı kayıt yapıyorlar durumuna göre 20 haftada cagırıyorlar daha erkende olabilir biraz gecde olabilir

kubraren sezaryen için gün veriyorlar acilden kayıt acıp giriyorsun ordanda kontrollerin yapılıp ameliyathaneye alınıyorsun onu odada yapmıyorlar yine aynı şekilde bebegi hemen yanına getiriyorlar birde normal dogumda 24 saat sezaryen dogumda ise 48 saat hastanede kalıyorsun mecburi degilse keyfe yapılmıyor

kubraren 36+5de kontrole gitmiştim acilden gün almamı söylediler acilde muayene odasında doktor vardı gün alıcam diyince haftama baktı 38+5e verdi cumaya denk geliyo pazartesi olmazmı dedim 39+1 oluyosun 39a bırakmıyoruz dedi perşembeden yatışını yapıcaksın dediler 5 yaşında oğlum var sabah erkenden gelsem olurmu dedim iyi tamam gece bişe yeme sabah 7.30da burda ol dediler kan idrar verdim ameliyat gününe hazır olsun herşey diye bakalım bu cuma gidicem ☺️

Sumeyyeclb Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
                Yardımcınız olsun.🙏 bilgi için teşekkürler.
                Bende yarın kontrole gideceğim tam 37 haftayız o zaman bana da 1 hafta - 10 gün sonrasına gün verirler herhalde 😔