KuzeyinAnnesi10 merhaba tekrar rahatsız ediyorum Alper beye Bahadır randevu almaya çalışıyorum hem 15 günü aştığı için verilmiyor gem gebelere bakılmıyor diye ibare yazmışlar asla bulamadım hem demet hanıma hem ona

elmaelmaelma ya sorun olmazsa sizi instagramdan falan ekleyebilir miyim 14 şubatta hem bilgi alırım sizden bende yarın sabah denicem randevu için

asel-yasarrr sosyal medya kullanmıyorum pek. Burada daha aktifim. Ben size mesaj atayım özel olarak. Randevuya gittikten sonra oradan haberleşebiliriz

asel-yasarrr sabah 10 da bakın gebelere bakilmaktadir yazıyor olacak canım. Bide eğer randevuya gitmez iptal etmezseniz beli bi süre randevu alınmıyor.

elmaelmaelma tabiki olur nasıl isterseniz bende burda fazla aktif değilim ama girip bakarım 😍♥️

Melekandc 2.5 yıl evvel 2.sezaryenımı olmuştum çam sakura da ve gebeliğim boyunca hep orda takipliydim ,ameliyatımı Alper Türkoğlu ve ekibi gerçekleştirmişti gece 1 de girdiğim ameliyathaneden 1.20 geçe çıktım odamaeli çok hızlıydı ve sıfır ağrı acı hiçbişey hissetmedim ve herkes şaşırmıştı doğuma alınmadan geri geldim sanmışlardı çok keyifli sıfır stressiz bi doğum gerçekleştirmişti a dan z ye çok memnun kalmıştım gerçekten en memnun kaldığım sevdiğim doktorlar Alper Bey ve Demet Acar bu ikisi efsane gerçekten doktordan çok insan gibi insanlar ,çok ilgililer tek sıkıntı şehir hastanesi oldupu için özel gibi direk doğrudan o doktorlara randevu alıp gidemiyorsunuz denk gelme meselesi umarım denk gelirsiniz şuan çoğu doktorun yerne stajyer doktorlar var , şuan 15 haftalığım ve yine çam sakurada takipliyim inşAllah yine aynı doktorlarla doğum yapmak isterim inanın Alper bey gibi bi doktor doğum yaptıracaksa 10 kere sezaryen olurum hiç korkmam o derece 🥹

4 gün sonra

Msydn6 bende randevu aldım Alper beye adını çok duydum ama asistanı bakıyor hep deniliyor öyle mi daha gebeliğim yeni o yüzden tereddüt ettim kese ve kalp atışı için asistan doktorla nasıl olur bilemedim

Mervee96 tamamen şana çoğu zaman kendileri olmuyor yerinde asistan doktorları oluyor 🤷🏻‍♀️