Denizz6161 zumraninannesii benim de 4 yaşında oğlum var 12 haftalığım haftaya ikili teste gidecem belki cinsiyeti de görünür😍
imbrosmerve aslip7 malesef kız mı? ben daha öğrenemedim sabah akşam dua ediyorum bi kızım olsun diye🥲
goktugalpmom Kızlarr ıyı akşamlar benımde 9+3 fakat ne mıde bulantım var vede gögüs hassasiyetim vardı artık yok normalmı
Nslhnbyarslan goktugalpmom benimde 11 den sonra azalmaya başlamıştı canım normal diye düşünüyorum ama
Nslhnbyarslan Merhaba kizlar bende 12+4 deyim bizimde doğum temmuz sonu Ağustos ortalari gibi görünüyor inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 😍
Busraaslantas Selamlar 10 haftalığım bende, 2 hafta sonra ikili taramam olacak cinsiyet belli olur mu sizce ikili taramada
imbrosmerve Busraoz merhabaa🌸 ben de 11+4üm de şeyi merak ettim. Doktor şimdiden neden 10 gün öncesinde sezaryene alabiliriz dedi ki?
Busraoz imbrosmerve Doktor yengem tahmini doğum tarihini hesaplarken 9 Ağustos ama biz en kötü 10 gün öncesinden yaparız diye konuştuk🌸
Cennet-polat imbrosmerve bende vallahi Allah’ım herkese saglikli evlat versin öncelikle insan her iki meyvedende tatmak istiyor o ayrı ama kızım olsunn Cook istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
delibirhatun297 zumraninannesii biz 13+0 haftalığız bugün 🥰 bizim ilk bebeğimiz ve çok düşüğümüz oldu o yüzden her sıkıntısız gün daha da mutlu oluyoruz 🥰 bizim tahmini doğum tarihimiz 31 Temmuz 🥰🥰🥰 24 yaşındayım bu arada ben de 🤗 kısmetse normal doğum yapmak istiyorum 🤲🏻
Busestl delibirhatun297 Bizde dogum tarihimiz 31 temmuz görünüyor cinsiyet belli oldumu az cok biseyler dedimi doktorunuz
Tugce_7 zumraninannesii benim de son gün 12 Ağustos ilk doğumum sezeryandı bunu normal istiyorum inşallah 🤩
Berivan6565 zumraninannesii cnm bende 12+2 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk kızım 20 aylık suan ikincinin cinsiyeti belli değil ağustosun başı yada ortası doğum oluyor
Cennet-polat zumraninannesii bende 13+2 haftalık gebeyim temmuz sonları gözüküyor oğlum 40haftalik doğdu 2bucuk yaşında 27yasunda ikinci çocuğum olucak insAllah 💖
imbrosmerve Cennet-polat kesinlikle evlat evlattır sağlıklı olsun yeter ama Allahın bildiğini kuldan da saklamaya gerek yok yani, o kadar çok kız istiyorum ki🥲💖 inşallah Allah gönlümüze göre verir🙏🏻