Minezra Temmuz ağustos anneleri cinsiyeti öğrenince burdan yazalım olurmu 🥰 çin takvimi erkek gösteriyor bakalım tutcakmı 😅
Nurasl1 Minezra çin takvimi erkek kan yenilenmesi erkek yüzük testi erkek nub teorisi erkek bakalım herşey erkek çıktı 😂😂😂 bir tek doktor kaldı doğru sonuç için ☺️
2prensesannesiiii Minezra kız benim ekimde olmuşsa kız kasımda olmuşsa gebelik erkek diyor çin takvimi 13 ekim adet tarihim normalde benim 2 hafta geç döllenme olmuş 26 ekime aldılar regl tarihimi son adet değil hamile kaldığım ay önemli oysa ama drum kız tahmin ediyor cinsiyeti 1 ay sonra öğreneceğiz 🥰
Rozalii-67 zumraninannesii 23 yaşımda Allah’ın izniyle bebişimi kucağıma alicam doğumum Haziran sonu temmuz başına denk geliyor ilk gebelik o yüzden korkularım çok var
aslip7 ezgi7 ben zumraninannesii 14+1 ilk bebeğim olacak temmuz sonuna doğru olacak sanırım. Cinsiyeti öğrendim oğlum olmasını çok istiyordum kız dedi doktor onun için üzülüyorum
Aysu111 aslip7 üzülme sağlıkla gelsin inşallah aynıyız bende 14+1 ama ben dha ögrenmedm 16 hafta gidicem inşallah bakalm
ezgi7 aslip7 sağlıkla gelsin inşallah🩷 kimisi çook uzun zaman sonra cinsiyetini gösteriyormuş. Doktor bize de kız dedi ama erken diye çok heveslenmedim😂 10 şubatta tekrar randevum var o zaman netleşir. Belki senin bebişinin cinsiyeti değişir sonrasında☺️
Melek1818 aslip7 cnm inana benimde 2oglum var çok kız istemiştim ama foktor erkeğe benzetti demekki nasip ogleymis 36yasundayim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
HayaLim_Panbik zumraninannesii Agustosun 16. Da dogum tarifi verdi doktorum. Almanyada yasiyorum 4. Hamileligim😇💐
Moorbit Biz de 11. haftamızdayız. Ağustos başına geliyor doğumun. Bir tane 2.5 yaşında oğlum var. Baya zor geçiyor. Biran önce midem düzelse diye bakıyorum. İlk doğum sezeryan bu da planlı olur inşallah. Sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza
Kzcipek52 zumraninannesii zumraninannesii 13 haftalık olduk 4 yaşında oğlum var oğlum normal olmuştu bakalım bu nasıl olacak hayırlısı olsun hakkımızda
aslip7 Melek1818 bilmiyorum ama ben bu konuyu inanılmaz kafaya taktım eğer gerçekten kızım olursa ikinci çocuğu da tüp bebek deneyeceğim onda cinsiyeti belirleyebiliyormuşuz