Moorbit Biz de 11. haftamızdayız. Ağustos başına geliyor doğumun. Bir tane 2.5 yaşında oğlum var. Baya zor geçiyor. Biran önce midem düzelse diye bakıyorum. İlk doğum sezeryan bu da planlı olur inşallah. Sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza
Kzcipek52 zumraninannesii zumraninannesii 13 haftalık olduk 4 yaşında oğlum var oğlum normal olmuştu bakalım bu nasıl olacak hayırlısı olsun hakkımızda
Melek1818 aslip7 cnm inana benimde 2oglum var çok kız istemiştim ama foktor erkeğe benzetti demekki nasip ogleymis 36yasundayim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
aslip7 Melek1818 bilmiyorum ama ben bu konuyu inanılmaz kafaya taktım eğer gerçekten kızım olursa ikinci çocuğu da tüp bebek deneyeceğim onda cinsiyeti belirleyebiliyormuşuz
gokkusagiii Bizde 13+0 hafta olduk doğum 20temmuz dedi doktor. Sezeryan olduğu için on gun önce oluyo malum
Lilnur momofmychildren ben 12+2yim 11 ken ikiliye gittiğimde söylemediler cinsiyeti göremediler yani hala küçük dedi doktor
elifdiyorkii zumraninannesii 15+4 olduk ultrasona göre 7 Temmuzla 13 temmuz arası gözüküyor beklenen doğum tarihimiz pazar günü bebişimin kız olduğunu öğrendim❤️
Denizz6161 zumraninannesii benim de 4 yaşında oğlum var 12 haftalığım haftaya ikili teste gidecem belki cinsiyeti de görünür😍
imbrosmerve aslip7 malesef kız mı? ben daha öğrenemedim sabah akşam dua ediyorum bi kızım olsun diye🥲
goktugalpmom Kızlarr ıyı akşamlar benımde 9+3 fakat ne mıde bulantım var vede gögüs hassasiyetim vardı artık yok normalmı
Nslhnbyarslan goktugalpmom benimde 11 den sonra azalmaya başlamıştı canım normal diye düşünüyorum ama
Nslhnbyarslan Merhaba kizlar bende 12+4 deyim bizimde doğum temmuz sonu Ağustos ortalari gibi görünüyor inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 😍
Busraaslantas Selamlar 10 haftalığım bende, 2 hafta sonra ikili taramam olacak cinsiyet belli olur mu sizce ikili taramada
imbrosmerve Busraoz merhabaa🌸 ben de 11+4üm de şeyi merak ettim. Doktor şimdiden neden 10 gün öncesinde sezaryene alabiliriz dedi ki?
Busraoz imbrosmerve Doktor yengem tahmini doğum tarihini hesaplarken 9 Ağustos ama biz en kötü 10 gün öncesinden yaparız diye konuştuk🌸