• Doğum
  • 38+6 hala sancım yok ?

canparelerim_ yorumunuzu okuyunca bıraz rahatladım çünkü yarın bizde Tam 40 haftalık oluyoruz dogurmadın mı soruları beni çok geriyor zamanı gelince dogacak zaten ama insanların soru sorarak germeleri beni sinirlendiriyor

Nurdann benimde 40 +2 ama üç günden beri düzensiz sancılarım ve bel ağrım acayip arttı dünden önceki gün gittiğimde sancı çıkmadı nst de cuma günü tekrar gel dedi birazdan acilden giriş yapacağım eğer hafta sonu gelmezse pazartesi suni sancı ile doğumu başlatırız dedi bilmiyorum inşallah kendi sancım gelir

Nurdann bende bugün tam 41haftalıgım hala tık yok🙈 boş verin aldırmayın. Aynı bedende son günleriniz, zorlu ama keyfini çıkarın. Eninde sonunda kavuşacaksınız sağlıkla inşallah🙏 insan sabırsız oluyor bian önce doğurmak istiyor ama inanın doğurduktan sonra da karnınızda oldugu zamanları özlüyorsunuz. Sağlıkla doğurup güzellikle kavuşalım inşallah, kim ne derse desin bol verin takmayalım🥰🌸

tugbaa54 bana suni sancı dese neyse diyecegim sezeryanla alalım dedi doktor çok canım sıkıldı

canparelerim_ Allah bir planı var ve o bebiş zamanı gelince zaten çıkacak yani maalesef hemen alalım sezeryanla diyor doktorlar

canparelerim_ acilden geldim şimdi muayene olmadım kaçtım erkek doktor vardı alttan muayene etcem dedi kaçtım ne değişik yaa bir tane kadın koyamamışlar oraya sizi nasıl 41 e kadar bekletiyorlar bana pazartesiye kadar oldu oldu suni ile başlatacağız dediler çocuğun durumunu öğrenmek için gideyim dedim yok korktum adamı görünce ama stres oldum çocuğun hareketlerini duyuyorum ama bir ultrason ile görseydim iyi olacaktı

Nurdann özele gidiyorsanız özellerin işine geliyor direk sezeryan demek ben devlet takipliyim onlar gerekmedikçe sezeryan demiyorlar

tugbaa54 benim kontrollerim sıklaştı günüm geçtiği için 3güne bir kontrole gidiyorum detaylı bakıyorlar ve bir sorun görünmüyor herşey yolunda, sıkıntı yok o yüzden bebişin kendisinin gelmesini bekliycez diyo doktor. Ama tabi suyun gelirse kanaman olursa ya da sancıların sıklaşırda düzenli sancıların başlarsa kontrolü bekleme direk çık gel dedi. Bunlar olmazsa pazartesiye kadar bekle pazartesi kontrole gel yine dedi o zaman 41+3oluyorum ve yine detaylı bakar, eğer bir sıkıntı görürse suni falan teklif edebilir yani bi şekilde doğumu başlatmayı teklif eder ama sezaryeni direk söylemiyor en son çare çok gerekli olursa söyler diye düşünüyorum benim doktor. Sezaryeni gerekmedikçe söylemiyor yani.

Nurdann aynen haklısınız, sezaryende tabikidekötü bişey değil gerekli görülürse yani her hangi bir risk durumu söz konusuysa tabikide bebeğin sağlığı için sezaryen olmalı ama herşey yolundayken keyfi sezaryen deniyorsa o gereksiz ve garip bana göre

Sudee9 doğurdum bu sabah sancım kendiliğinden geldi. Normal doğum yaptım.