Herkese merhaba. 38+6 dayım kız bebek bekliyorum ama hala Nst de görünen bir sancı yok. Doktorum 40 haftaya kadar bekleyelim gelmezse sezeryanla alalım diyor. Ama ben sezeryan istemiyorum herşey normalken mecbur kalmadıkça sezeryan olsun istemiyorum. Sizce ne yapmam gerek? Kafam çok karışık 40 da gelmezse beklemeli miyim ?
38+6 hala sancım yok ?
Kendisi gelmezse bazı yöntemlerle normal doğum baslatilabiliyor. Fitil, uyarı gönderme, suni sanci vs bu tarz yöntemlerle de şansınızı deneyebilirsiniz olmazsa son çare sezaryen istediğinizi doktorunuza söyleyin
ezgiiislc bence suni sancı deneyin boşuna neden sezeryan olsun ki hersey normalse
Tugcemiss- son güne kadar bekleyip gelmezse suni sancı mı diyorsunuz yani
ezgiiislc şuan 41. Haftaya girdik hala sancı yok. Bugün nst ye girdim gayet sakiniz. Benim doktorumda pazartesi son gün ya suni ya sezeryan dedi. 42 artık fazla dedi. Bekliyoruz bizde ama herşey normal ve gayet iyiyiz :)
Sudee9 tabii bir gelişme olursa yazarım
suzanacar ya maşallah sağlıklı olsunlarda ama 41 hafta da yorucu bizim için. Kız bebek mi bekliyorsunuz?
ezgiiislc evet kızımız olacak sanırım biraz miskin :) keyfi yerinde çıkmakta gönlü yok gibi
suzanacar bir gelişme var mı :)
ezgiiislc 39+3 hala tık yok bende gelsin istiyorum yarın doktora gidicem sezeryan ya da suni sancı verecekler
Ben de 38/6 biz de de tık yok ilk gebeliğim normal olmuştu bunu da normal istiyorum inşallah nasip olur ördek yürüyüşü gebe aksak yürüyüş yapıyorum bakalım 39 olunca değişiklik olmuş olucak mı
ezgiiislc yok valla hala aynıyız :)
melteW bende yapıyorum ama tık yok :)
minikinsantanesi bilgi verir misiniz
melteW ne inatcı çıktı minikler 🫠
Aynı durumda bir sürü anne varmış yalnız değilmişim bende 39+5 olduk ne gelen var ne giden 😌
ezgiiislc hastanedeyim anestezi vs herşeyi onaylattım nstdeyim şuan sancı yok 😂 bugün yarın alır