• Doğum
  • 38+6 hala sancım yok ?

Herkese merhaba. 38+6 dayım kız bebek bekliyorum ama hala Nst de görünen bir sancı yok. Doktorum 40 haftaya kadar bekleyelim gelmezse sezeryanla alalım diyor. Ama ben sezeryan istemiyorum herşey normalken mecbur kalmadıkça sezeryan olsun istemiyorum. Sizce ne yapmam gerek? Kafam çok karışık 40 da gelmezse beklemeli miyim ?

Kendisi gelmezse bazı yöntemlerle normal doğum baslatilabiliyor. Fitil, uyarı gönderme, suni sanci vs bu tarz yöntemlerle de şansınızı deneyebilirsiniz olmazsa son çare sezaryen istediğinizi doktorunuza söyleyin

ezgiiislc şuan 41. Haftaya girdik hala sancı yok. Bugün nst ye girdim gayet sakiniz. Benim doktorumda pazartesi son gün ya suni ya sezeryan dedi. 42 artık fazla dedi. Bekliyoruz bizde ama herşey normal ve gayet iyiyiz :)

ezgiiislc evet kızımız olacak sanırım biraz miskin :) keyfi yerinde çıkmakta gönlü yok gibi

Ben de 38/6 biz de de tık yok ilk gebeliğim normal olmuştu bunu da normal istiyorum inşallah nasip olur ördek yürüyüşü gebe aksak yürüyüş yapıyorum bakalım 39 olunca değişiklik olmuş olucak mı

Aynı durumda bir sürü anne varmış yalnız değilmişim bende 39+5 olduk ne gelen var ne giden 😌

ezgiiislc vaktini bekliyordur anne karnın da son günler elinde sonunda doğacak yani 🥰