suzanacar bir gelişme var mı :)
38+6 hala sancım yok ?
ezgiiislc 39+3 hala tık yok bende gelsin istiyorum yarın doktora gidicem sezeryan ya da suni sancı verecekler
Ben de 38/6 biz de de tık yok ilk gebeliğim normal olmuştu bunu da normal istiyorum inşallah nasip olur ördek yürüyüşü gebe aksak yürüyüş yapıyorum bakalım 39 olunca değişiklik olmuş olucak mı
ezgiiislc yok valla hala aynıyız :)
melteW bende yapıyorum ama tık yok :)
minikinsantanesi bilgi verir misiniz
melteW ne inatcı çıktı minikler 🫠
Aynı durumda bir sürü anne varmış yalnız değilmişim bende 39+5 olduk ne gelen var ne giden 😌
ezgiiislc hastanedeyim anestezi vs herşeyi onaylattım nstdeyim şuan sancı yok 😂 bugün yarın alır
ezgiiislc öncelikle sıcak bir banyo yap baya sıcak,merdiven çık in skuat yap hola zıpla hurma ye 2 güne bebek gelir🙂 Allah kolay doğum naip etsin….
minikinsantanesi suni sancı cokk zorr
Ketenprensess evet ya bana da hep öyle dediler vazgeçtim ondan 😂
Ketenprensess 3 gündür tüm tuşlara basıyorum resmen gelsin bir an önce miniğim 🥹
Benimde 39. Haftam bitecek. Haftaya 40. Hafta. Bekleyeceğim son güne kadar ama bekledikçe gerginlik ve stres oldu bende. Her hafta bebek kilo aldıkça doğum zorlaşacak diye daha da gerildim. 3 kilo 600 gram olmuş. Haftaya son kontrolde 3.800 ü geçerse doğum zorlaşır dedi doktor. Gerginlikler içinde acaba ben sezeryan mı olsam diye düşüncelerle bekliyorum 😣😣
ezgiiislc bende 42+3 doğuma gittim bunları yaptım gece 3 gibi nişan geldi gittim suni sancı vermişlerdi haftası geçti diye çok zordu rabbim sağlikla almayı nasip etsin yavrularımızı🙂
minikinsantanesi iyi yaptınız 🙂
ezgiiislc 38+4 ile bende beklemedeyim yarın doktora gidicez 2 gündür belli aralıklarla hem belimde hem kasığımda ağrı oluyor ama tık yok hala çatı muayenesi yapılmadı ne yapacağım bende bilmiyorum benimde kızım nazlı çıktı 😕 Bebeği beklemekten çok insanların ısrarla daha doğurmadın mı yok ne zaman doğacak soruları beni aşırı geriyor sanki doğunca onlar büyütüp bakacak 😡
Ketenprensess Hepsini yapan ben ısrarla gelmeyen kızım 😅
ezgiiislc
Bence herşey normalse sezeryanı kabul etmeyin. Benim de ilk doğum da sancım hiç yokdu(kız) doktorla konuşup 40+3 de suni sancı ile doğumu başlatmasını kararlaştırdık. 2 3 saate doğurdum. Açılmam varmış bu arada ben bilmiyordum