Sevvalll42 gözünüz aydın sağlıkla gelsin rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkese nasip olsun 🤍

Kızlar merhaba saat 8 gibi test yaptım kaset olandan 5 10 dk bekledim bişey çıkmayınca kıyıya koydum az önce baktım silik çıkmış ışığa tutunca gözüküyor sizce olabilir mi yoksa kuruma çizgisi falan da olabilir mi ama daha öncede yapmıştım hiç öyle bi çizgi çıkmamıştı

Patito__ amin inşallah sağol bugün dua ettim bekleyen herkes için inşallah tez zamanda bu ay sanada rabbim hayırlı sağlıklı kplayından bir hamilelik versin inşallah

MerveNural canım hamilelik olduğu bi tek testte anlaşılmıyoki yerşleşme kanaması yaşadım bununda yanında gözğüslerim taş gibi ve kaset testler yalan söylemez ben okadar test yaptım hiç birinde kuruma çizgisi dahi göstermemişti bana bu çok belli bi çizgi

Nisanurh1 ana ekranda sol köşede 3 tane alt alta çizgi var oraya bas resim yükle var ona tıkla resmini seç yükle kopyala burayada yapıştır

Sevvalll42 9 gün oldu gecikeli daha önceden çok yaptım test hiç çıkmadı ilk defa böyle olsu diğer testlerimde kuruma çizgisi falanda olmuyordu