Şimdi şükür namazı kılıcam yeniden gebeyim Allah’a şükürler olsun bebek isteyen herkes içinde dua edicem kandildeki ettiğim dualarım kabul oldu binlercekere şükürler olsun ilk hamileliğimi 6 aylıkken kaybetmiştim şimdi rabbim nasip etti yeniden ümidinizi kaybetmeyin yolunuzu allahtan şaşmayın 🌹💐
Çok mutluyum
Sevvalll42 hayırlı olsun testtemi pozitif kanda mı
mervemurat16 testte pozitif yarın kan vercem inşallah
Sevvalll42 gözün aydın inşallah kanda da çıkar 🙏🏽
Sevvalll42 hayırlı olsun inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın 🌸
merimiri amin
Gözünüz aydın canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
1palyaco amin çok sağolun
Bsss amin çok sağolun
Sevvalll42 hayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsünüz🥰ilk hamilelikte neden kaybettiniz acaba
Sevvalll42 lütfen bakin moralinizi yüksek tutun ama bu kadar peşin konuşmayın sonrasi sizi daha cok üzmesin. Kan vermeden hicc bir test kesin değildir burada bir cok arkadaş var bunu yaşayan kendinize yapmayin bunu bence
Sevvalll42 hayırlı olsun inşallah canım bana da dua et ❤️❤️
Sevvalll42 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım 🙏🏻☺️
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım💖💖
Sevvalll42 hayırlı olsun cnm Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina al. Banada dua edin uc dusuk ve gecen yıllarım vr.
Sevvalll42 rabbim sağlıkla kucağınjza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sevvalll42 gözünüz aydın sağlıkla gelsin rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkese nasip olsun 🤍
Kızlar merhaba saat 8 gibi test yaptım kaset olandan 5 10 dk bekledim bişey çıkmayınca kıyıya koydum az önce baktım silik çıkmış ışığa tutunca gözüküyor sizce olabilir mi yoksa kuruma çizgisi falan da olabilir mi ama daha öncede yapmıştım hiç öyle bi çizgi çıkmamıştı
Nur5516 amin inşallah sağolun çok teşekkür ederim