Gulcannnnnnnn benim 15.haftam şu ana kadar tek alışverirm ikili elektrikli süt pompsı oldu☺️ 10 gün sonra cinsiyet öğrencez nasipse sonra hazırlıklara yavaştan başlarıx
Pozitif doğum hikayem (ikiz gebelik)
Mrvylmz61 sevindim hayırlı olsun :) biz cinsiyetleri 21 haftaya kadar net görememiştik inşallah sizinkiler gösterir :) bir de hamileliğiniz boyunca ne kadar pozitif düşünürseniz süreç o kadar iyi geçtiğine inanıyorum ben tek gebelik kadar güzel geçirdim çok şükür ve ilk öğrendiğim haftadan itibaren her gün yumurta kaşar ve muz yedim düzenli , 57 ile hamile kaldım 72 ile falan doğuma girdim ve bir hafta sonra 60 kiloydum şu an tam bir ay geçti eski kilomdayım
Gulcannnnnnnn maşallah çok güzel sizin adınıza sevindim sağlıkla büyütün yavrularinizi. Benimde ikizler büyük ihtimal 37+4 te doğumum olucak hayırlısıyla herkes bende böyle pozitif geçirsin doğumunu 🥰🙏
Bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşaAllah serklaj atılmış mıydı
Gulcannnnnnnn inşallah. Bebek arabası olarak ne tercih ettiniz?
Gulcannnnnnnn benim tehlikeli geciyor 25.hafatdayiz sizin hamilelik sureciniz nasildi
papatya-0 inşallah canım ikizlerde son ana kadar gitmek çok önemli oluyor gerçekten sende inşallah en güzel şekilde geçirirsin süreci 💞
Mrvylmz61 baya araştırdım ve sonunda baby 2 go california ikiz arabasını aldım , aslında chiggo alacaktım ama boyut olarak birebir aynılardı çok küçük bir fark vardı ikisi arasında ve chiggo 3 kg falan daha hafifti ama fiyat farkı tam iki katı olunca bunu tercih ettim iyi ki de bunu almışım demir kalitesi vs daha iyi ve çok da kullanışlı,tek elle katlanabiliyor ve kabin boy .
aynı zamanda çocukların ayaklarının geldiği kısım bunda üç kademe olabiliyor ama chiggo da sabit
Gulcannnnnnnn hayırlı olsun inşallah sağ saglim büyüsünler
Bende ikiz hamileyim doktorum 2.3 lü taramalar yerine direk 4 lü tarama yapmak istedigini söyledi sizinde mi öyle oldu acaba 🙏🥰
Melekabdullah geçmiş olsun benim süreç çok şükür sıkıntısız geçmişti hatta tek hamileliğe göre bile iyiydi ama ağrım vs olunca dinleniyordum bir de 35. Haftada biraz sancım çıkmıştı doktor o zaman da bol bol dinleneceksin demişti
Miray2 teşekkürler :) sizin de hayırlı olsun , hayır bizden direkt nift testi istemişlerdi ama her hangi bir risk görülmediği için ben yaptırmamıştım ikili test yapıldı ve detaylı ult yapıldı çok şükür ikisinde de sorun olmayınca başka test yapmadık.
Gulcannnnnnnn teşekkürler bize direk öyle dedi hayırlısı olsun inşallah 🙏
Gulcannnnnnnn maşaAllah çok şükür.sağsalim anali babali büyümeyi rabbim nasip etsin Amin.progestan falan kullaniyormuydunuz? Rahim uzunlugunuz nasildi? Gebelikte
Gulcannnnnnnn Allah analı babamı büyütsün maşallah 🧿 ikiz gebelikte 37+2 yi görmek çok çok iyi inşallah bizlere de nasip olur
Gulcannnnnnnn maşallah sağlıcakla büyüsün bebisleriniz bnde 3 ay önce çift yumurta ikizlerimi dünyaya getirdim Rabbim biz ikiz annelerine yardım etsin inşallah 🤲
Gulcannnnnnnn Rabbim acısını göstermesin uzun ömürleri olsun inşallah. Bizde 33 haftalık olduk dört gözle 37.haftayı bekliyorum bnde doğurmak için😍😍 tabi inşallah o haftaya kadar gelebilirsek
Merhabalar hanımlar, içinizde proluton iğne kullananlar oldu mu peki? Risk durumumuz varda bizim şuan 26 haftalığz
Anneskuzusu 28.haftaya kadar kullandim haftada 1 kere 28.den sonra progestan fitile gectik gunde 2 kere kullaniyorum
Gulcannnnnnnn Çok güzel 🥰hayal ettim okurken eminim çok güzel bir duygu anne olmak 🥹 Başarı hikayeleri olur ya hani en güzel başarı hikayeleri doğum anıları bence 💜