Gulcannnnnnnn Allah analı babamı büyütsün maşallah 🧿 ikiz gebelikte 37+2 yi görmek çok çok iyi inşallah bizlere de nasip olur
Pozitif doğum hikayem (ikiz gebelik)
Gulcannnnnnnn maşallah sağlıcakla büyüsün bebisleriniz bnde 3 ay önce çift yumurta ikizlerimi dünyaya getirdim Rabbim biz ikiz annelerine yardım etsin inşallah 🤲
Gulcannnnnnnn Rabbim acısını göstermesin uzun ömürleri olsun inşallah. Bizde 33 haftalık olduk dört gözle 37.haftayı bekliyorum bnde doğurmak için😍😍 tabi inşallah o haftaya kadar gelebilirsek
Merhabalar hanımlar, içinizde proluton iğne kullananlar oldu mu peki? Risk durumumuz varda bizim şuan 26 haftalığz
Anneskuzusu 28.haftaya kadar kullandim haftada 1 kere 28.den sonra progestan fitile gectik gunde 2 kere kullaniyorum
Gulcannnnnnnn Çok güzel 🥰hayal ettim okurken eminim çok güzel bir duygu anne olmak 🥹 Başarı hikayeleri olur ya hani en güzel başarı hikayeleri doğum anıları bence 💜
- Düzenlendi
Peki yaraların olmaması adına göğüs ucu kremini kullanmaya ne zaman başladınız?
Gulcannnnnnnn masallah hayırlı olsun bebıslerın dırek yanınıza gelmesı çok ıyı olmuş 26 haftalığım bnde cıft yumurta erken doğumdan korkuyorum ılk doğumum erken olunca bunda coraspırın ıcıyorum acaba hemen sütunuz geldımı bebekler tuttumu ? hastanede mama destegıne ızın verıyorlar mu acaba ?
Sadece sütünüz yeterli oluyor mu mama verdiniz mi?
Gulcannnnnnnn ikizleriniz kaç kg doğdu küveze girmediler,darısı başıma
Gulcannnnnnnn amin teşekkür ederim 🙏😊
Anneskuzusu bende kullaniyorum 25 haftaligim bende 10gunde bir vuruluyorum
Gulcannnnnnnn sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah 🥰 benimde ikiz kızlarımı bekliyorum yarın 32 haftalık olacağız inşallah bende 37. Haftaları görürüm inşallah sizin gibi 32. Haftada kiloları nasıldı bebişlerin hatırlıyor musunuz birde tek yumurta mı çift yumurta mı sizinkiler birde hastaneye kaç takım kıyafet götürdünüz bebişlere ben 2 şer götürmeyi düşünüyorum ama burda yazılanları gördükçe aklımda karışıyor tek bebek için bir sürü kıyafet götürüyorlar
Gulcannnnnnnn Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasıl etsin öncelikle iki gün sonra ikinci sezeryanini olacak biri için hiç korkulu bişey değil sezeryan bazıları felaket tellalığı yapmaya vayiliyolar yok çok ağrılı oluyo çok aciyo şöyle böyle diye acı eşiği kişiye özel bı durum canım tatliysa herşeye mırın kırın edersin illaki ağrısı sızısi olacak 7 kat kesilen tek ameliyat sezeryan işlemi aynı bende senin gibiydim benim de ilkinde belime epidurale serum bağlandı ağrı kesici küçük bı çantayla serumluga asılmıştı ağrın olursa baş dediker ama ara ara azıcık azıcık zaten veriyomus o serum çok ağrım olursa damar yolumdan bir iki kere iğne vurmuslardi ilk yurudugumde eşimle hemsirem yardımcı olmuştu sonra ben tek başıma kendim yürümek istemiştim eşim yardım ediyim dediğinde reddetmistim kendim yürüdüm azmettim bankodaki hemşire geri odama.yolladi tek başına yürüme dikişin açılır diye sonra hemşireler bebeğime bakmaya geldiklerinde bize sizin kadar azimli güler yüzlü neşeli insanlar çok nadir buraya her gelen bı cingar cikariuo çok zorluyolar bazen bizi demişti o an çok mutlu olmuştum☺️ çıkışımıza kadar çok iyi anlaşmıştık hala görüşüyoruz kendileriyle Rabbim herkese hayırlı doğumlar ve iyi insanlarla karşılaşmak nasip etsin ♥️🌹
Gulcannnnnnnn hayırlı olsun canım benim ❤️ 5. Haftada betan kaçtı acaba benm geçikmemin 4. Günü bugün betam 6047 çıktı 4+6 dayım acaba ikiz olma şansı var mı 🙈 keseyi daha göremedi küçük diye
Gmzatgl ikizin betayla pek alakası yok ben mesela ikizlerimi adet günümde 270le öğrendim
Gulcannnnnnnn Rabbim sağlıkla imanla büyütmek nasip etsin inşaAllah. Bende ikizlere hamileyim 12. Haftadayız. Benim açından bunu okumak çok güzel oldu moral oldu. İkizlerin hep küveze girdiğini duyuyorum. Sizden böyle okumak bana çok iyi geldi 🫠
Gulcannnnnnnn hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün inşallah ❤️
Gmzatgl adet gününe göre bilmiyorum benimki tüp bebek olduğu için ama ikizin betayla alakası var. 2 gğn sonraki yaptıracağınız tahlilde 2 katından daha fazla artıyorsa ikizden şüpheleniliyor. Mesela benim ilk tahlilim 148 2 gün sonra 548di 2karından fazla arttığı için bizde ümitlendik ve sonuç ikizler 👯♀️
Gulcannnnnnnn gözünüz aydın benimde sezeryan süreci kolay geçti herkes aman sezeryan olmaz inşallah çok kötü diyordu hiç zor gelmedi bana 🌸🙄