Esraleyna Elfselm aman sağlıklı olsun da kilolu uzun kısa hiç fark etmez Allah hayırlı doğumlar versin kuzum 🙏🏻🥰
11-02- Esraleyna 38 haftalığım normal doğum olacak inş bebek kanala girmiş baskı da yapıyor doktor belli olmaz zamanı dedi ne zaman gelmek isterse paşa
MelteM2cck S17 benim 2.hamileligim ve ilk dogumum sezaryen olduğu için bu dogumum da sezaryen olucak. O yuzden gun verirler ama ben kendim 29.haftamda sordum doktoruma. Ve netlestirdik çünkü 29 şubat olsun istemiyorum dogumumu
Beceriklianne Esraleyna normal dogum olcak benim inş 24 Ocak kadar bebek geldi geldi gelmezse carsamba yatış verip Fitil ile dogum baslatcam dedi Dr 41 haftalık olcak ozman
Gulays Hazal- 14 subat bizimde aslında ama sanırım bir hafta erken olucak bebek gelisimi ilerde erken alabilirim dedi dr.um bugun
karaguzelirem_ Biz 33+1 haftalığız ben isteyerek sezaryen olucam doktorumla martın 1 gibi konuştuk tabiki oğlum daha erken gelmezse.. net olarak 15 gün sonra kontrole gittiğimde kararlaştırıcaz o zaman 35 haftalık olmuş oluyorum