Esraleyna Merhaba kızlar 💕 Biz 37+2 olduk nasipse 24 ocağa sezeryan gün aldık. En son 3100 gr 51 cm di kızım. Sizde durumlar nasıl? 🙏🏻 Heyecan, mutluluk, endişe hepsi bir arada bende 🫠🥹
mervemurat16 Esraleyna benimde 25 ocak 37+4 üz 2800 49 cm minik bir kız bebişim olacak☺️korku,heycan herşey var bende hergünüm off puff diyerek geçiyor strese çok girdim elimde değil ilk bebişim 🥹sağlıklı doğumlar olur inşallah 🙏🏻
Betul21 Esraleyna 31 ocak hayırlısıyla Üçüncü gebelik ama sanki ilk gibi heyecan korku herşey var sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
tugcesakzci Esraleyna Benim de 27 Ocak 3000 gramı gördük şükürler olsun boyumuz da 50 cm olmuş 🙏 son 1 hafta heyecan dorukta 💕
Meryemtolga Seymaa324 hamileligimin dn basinda belliydi benim. İkinci sezaryen dogumum olacak. Nirmaldr 15 mart gibi ancak bir hafta once aliyor dontor 9 mart gibi
Esraleyna mervemurat16 normal gelecek galiba demi canım, sağlıkla gelsin tüm duygularımız karıştı vallahi 🙈
Tuba6161 Betul21 aynen canım benim de 3.gebelik doğum ama sanki ilk defa doğum yapacakmış gibi korkuyorum
hasretsisman Serenmaras her doktor 38de almıyor doktordan doktora göre değişiyor benimde sezeryan 39+2de alınacak
Aysegulllllllll07 hasretsisman ilk hamileginizmi eğer öyle ise doktor acele etmiyor benim 3 hamileliğim 38 haftada alacak doktorum son 5 günüm kaldi
hasretsisman 22 Ocak Pazartesiiii 💖🌸 3 gün kaldı hafif korku bolca endişe bolca mutluluk var bakalım 🙂🙈
Gokkccee_ Esraleyna 6 şubat biizmkisi dee son günlerr heyecan korku hepsi bir arada tarifsiz duygular 🥹💖
MelteM2cck Esraleyna benim 2.hamileligim 26 şubat dogumum. 33 haftalık şu an 🤭😁 hersey var heyecan stres vs vs vs
S17 MelteM2cck merhaba, aynı haftayız ama benim doktorum daha bana gün vermedi. Beye göre gün veriyorlar bebeğin gelişimine ölçümlerine göre falan mı
Gulays Hazal- 14 subat bizimde aslında ama sanırım bir hafta erken olucak bebek gelisimi ilerde erken alabilirim dedi dr.um bugun