tugcesakzci Esraleyna Benim de 27 Ocak 3000 gramı gördük şükürler olsun boyumuz da 50 cm olmuş 🙏 son 1 hafta heyecan dorukta 💕
hasretsisman Serenmaras her doktor 38de almıyor doktordan doktora göre değişiyor benimde sezeryan 39+2de alınacak
Aysegulllllllll07 hasretsisman ilk hamileginizmi eğer öyle ise doktor acele etmiyor benim 3 hamileliğim 38 haftada alacak doktorum son 5 günüm kaldi
hasretsisman 22 Ocak Pazartesiiii 💖🌸 3 gün kaldı hafif korku bolca endişe bolca mutluluk var bakalım 🙂🙈
Gokkccee_ Esraleyna 6 şubat biizmkisi dee son günlerr heyecan korku hepsi bir arada tarifsiz duygular 🥹💖
MelteM2cck Esraleyna benim 2.hamileligim 26 şubat dogumum. 33 haftalık şu an 🤭😁 hersey var heyecan stres vs vs vs
S17 MelteM2cck merhaba, aynı haftayız ama benim doktorum daha bana gün vermedi. Beye göre gün veriyorlar bebeğin gelişimine ölçümlerine göre falan mı
Gulays Hazal- 14 subat bizimde aslında ama sanırım bir hafta erken olucak bebek gelisimi ilerde erken alabilirim dedi dr.um bugun
Esraleyna mervemurat16 normal gelecek galiba demi canım, sağlıkla gelsin tüm duygularımız karıştı vallahi 🙈
Aysenurates43 Biz de 11 Mart diye düşünüyoruz sezaryen aklıma geldikçe çok korkuyorum ağlıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Esraleyna Aysenurates43 ağlama sakin olmaya çalış canım bir çırpıda bitecek inşallah 🙏🏻 bu arada benim doğum tarihim de 11 Mart 🫠🥰