- Düzenlendi
Lutfiye20 saka mi bu ya ben olsam sikayet ederdim gercekten devlette insani rezil etmekten baska hicbir ise yaramiyorlar 28. haftada sancim geldi devlete gittim adama sancim var benim diyorum hersey gayet normal diyor sker yuklemesi yaptirmak icin yarin ac karnina gelin diyor bana ben sancim var diyorum agridan oluyorum o bana yarin gelin diyor en sonda dedim ben duramiyorun ayakta hirsey yapin dedim nstye bagladilar sancim cikti ondan sonrada agrimi gecirmek icin hicbirsey vermeyip hicbirsey yapmayip baska devlet hastanesine sevk ettiler neymis erken dogum yaparsam bakabilecek doktor yokmus neden var bu hastane o zaman sevk ettikleri hastaneye gittim ordada niye geldin dedi kadin bende buraya sevk ettiler beni dedim ben nasil ugrasayim simdi niye sevk ediyorlar dedi dalga gecer gibi doktor olan benim sanki ne demek ben nasil ugrasayim koca gunum gitti bosu bosuna sinir oldum aksami ettim hastanelerde sacmalik her isleri bastan savma hic sevemiyorum sirf bu yuzden devlet hastanelerini hep kopek gibi muamele yapiyorlar hic ilgilenmiyorlar hep rezillik