_Mother_ Ayselcanpolat hii aynen olabilir canım biri vardı evet demişti eşim uanimda olamıyor çok karıştırdım galiba 😂😅😂 aynen o an ki ruh hali ve işlevi daha önemli oluyor 😂😂
Neva_aydn Kızlar benim kasığım neden bu kadar ağrıyor sancilaniyorum resmen ağrısından elimi kasigimdan indiremiyorum masaj yapıyorum niye boyle oluyor
Ayselcanpolat Neva_aydn canım yaa seni gerçekten çok zorladı bu ağrı. 😔acaba acile gidip Bi göstersen mi..🤔
Neva_aydn Ayselcanpolat kadın doğuma gidicem randevu aldım haftaya da ama neden yumurtlama gününden de çıktım adetime son 9 gün ama enfeksiyonum var o yüzden olabilir dün gece hiç uyumadım 6 ya kadar Ağrı’dan ağladım şuan gözlerim şiş
Ayselcanpolat Neva_aydn ah canım benim yaa..😔 enfeksiyon bu kadar ağrı yaparmış ki.. inşaAllah en kısa zamanda geçer.. benimde geçen adetimden beri kasıklarım ve belim ağrıyor.. ama o kadar şiddetli değil.. bende ayın 20 sine randevu aldım..
Neva_aydn Ayselcanpolat aynen mahvoldum ya inşallah geçer bende 20 ne aldım randevuyu bakalım inşallah kötü bişi çıkmaz
Ayselcanpolat @xEndless @_Mother_ @Neva_aydn Kızlar bişey sorucam.. göğüs ucumu azıcık sıkınca su süt gibi bişey geldi bu neden olur..normal mi
_Mother_ Ayselcanpolat bi daha sakın ama sakın sıkmıyorsun 😇 büyük ihtimalle prolaktin yüksektir canım gidip bir tahlil yaptır sonucuna bak ama kesinlikle sıkma bı daha
Ayselcanpolat Prmdkanneee bende forumda birkaç kişiden okudum ondan merak edip baktım.. 😁ya inşaAllah gebeliktendir canım..ama bu kadar erken gelir mi ki..ilk hamileliğimde 20. Haftalarda olmuştu diye hatırlıyorum..🤔
Ayselcanpolat _Mother_ ya o zaman gebelik testim hamile olmadığım halde pozitif mi çıkar. 🤔 öyle bir bağlantı var mı..
xEndless @Ayselcanpolat Bende o hatayı yapıp sıktım bir kere başka isim gücüm yok gibi 😂 sonrda iki üç gün korktum niye geldi diye sonra tahlil verdim prolaktin yüksek çıktı bende ilaç kullandm düştü
xEndless Bu arada ben yine hastanedeyim kızlar tahlil verdim sonuç bekliyorum doktor yatiş vericez büyük ihtimalle dedi
Ayselcanpolat xEndless canım sana neden yatış veriyorlar ben anlamadım..inşaAllah sonuç hayırlı çıkar..💙
_Mother_ xEndless yaa canım benim yaa ne kadar yıprandın bu süreçte rabbim çok güzel şekilde mükafatını versin inşallah
ikincibebegimiistiyorum xEndless Güzel sonuçlar çıkıcak inşallah. Biz de seninle bekliyoruz sonucunu.
_Mother_ Neva_aydn çok kötü ağrın varmış yaa sabaha kadar uyumamışsın onun için enfeksiyon iltihap kum yada taş vardır belki