Neva_aydn Kubraakgn0 sadece şiddetli kasik ağrısı akıntı için şuanlik bişi diyemem geliyor krem gibi ama enfeksiyon da olabilir ayırt edemedim bekliycez 20 Şubat kadın doğuma randevu aldım
Neva_aydn Ayselcanpolat hm yumurtlama diycem ama adetine beş gün var bekle biraz daha inşallah gebeliktir
Kubraakgn0 Neva_aydn Benimde belimde ve kasıklarımda agrı var ama bilmiyorum geçen ay enfeksiyon çıkmıştı belki ondandır yine geçmezse bende gidicem hafta içi
Neva_aydn Kubraakgn0 aynen canım benim akşama doğru öyle bir ağrı girdi ki çığlık attım halada sağ kasığım çok ağrıyor
Ayselcanpolat Kubraakgn0 bir kere yaptım test bozuk çıktı.. Perşembe yada cuma yapacağım nasipse..sen yaptın mı
_Mother_ Ayselcanpolat hii aynen olabilir canım biri vardı evet demişti eşim uanimda olamıyor çok karıştırdım galiba 😂😅😂 aynen o an ki ruh hali ve işlevi daha önemli oluyor 😂😂
Neva_aydn Kızlar benim kasığım neden bu kadar ağrıyor sancilaniyorum resmen ağrısından elimi kasigimdan indiremiyorum masaj yapıyorum niye boyle oluyor
Ayselcanpolat Neva_aydn canım yaa seni gerçekten çok zorladı bu ağrı. 😔acaba acile gidip Bi göstersen mi..🤔
Neva_aydn Ayselcanpolat kadın doğuma gidicem randevu aldım haftaya da ama neden yumurtlama gününden de çıktım adetime son 9 gün ama enfeksiyonum var o yüzden olabilir dün gece hiç uyumadım 6 ya kadar Ağrı’dan ağladım şuan gözlerim şiş
Ayselcanpolat Neva_aydn ah canım benim yaa..😔 enfeksiyon bu kadar ağrı yaparmış ki.. inşaAllah en kısa zamanda geçer.. benimde geçen adetimden beri kasıklarım ve belim ağrıyor.. ama o kadar şiddetli değil.. bende ayın 20 sine randevu aldım..
Neva_aydn Ayselcanpolat aynen mahvoldum ya inşallah geçer bende 20 ne aldım randevuyu bakalım inşallah kötü bişi çıkmaz
Ayselcanpolat @xEndless @_Mother_ @Neva_aydn Kızlar bişey sorucam.. göğüs ucumu azıcık sıkınca su süt gibi bişey geldi bu neden olur..normal mi
_Mother_ Ayselcanpolat bi daha sakın ama sakın sıkmıyorsun 😇 büyük ihtimalle prolaktin yüksektir canım gidip bir tahlil yaptır sonucuna bak ama kesinlikle sıkma bı daha